Kolumne, Seks, vesti

Kako zaljubljen muškarac vodi ljubav. Poznato je da žene vode ljubav srcem, dok muškarci vode ljubav za to predviđenim organom. Njoj su ključne emocije – njemu nebitne za sam čin seksa. Ako je vrhunac u seksu dostignut ona će biti mazna, raznežena sa jakim osećajem pripadnosti, on će biti fizički relaksiran kao posle dobrog treninga.
Ali, ako uočite ovakvo ponašanje – vaš partner se ili već zaljubio u vas ili je na putu da mu se to desi.

Zato obratite pažnju na ove proverene pokazatelje!
1. Ljubi vas češće i duže: poljubac je za muškarca vrlo intiman čin (svaka sličnost sa prostitutkama po ovom kriterijumu je namerna). Ako vas ljubi često, nežno, zahtevno, dugo i po celom telu on vam poručuje da mu je stalo do vas, da želi dugoročnu vezu u budućnosti.
2. Posvećen je seksu: muškarac koji želi samo sopstveno uživanje u seksu neće vam pružiti predigru, ne troši vreme da uzbudi ženu i da joj šansu da uživa koliko i on. Ali, ako mu je stalo do žene, neće žaliti ni truda ni vremena da partnerka oseti koliko mu je važna i do najsitnijih detalja svojski će se posvetiti cilju njene ekstaze.
3. Želi da vam udovolji: uvek i iznova će vas pitai šta volite u seksu, to će pomno slušati i primenjivati. Seks radi seksa njemu ne uključuje „traćenje“ vremena na vaše tajne želje, erotske fantazije, niti mazne razgovore i dug zagrljaj posle samog čina.
4. Relaksiran je i svoj: razdragan je i opušten, nigde ne žuri nakon seksa, vrata za njim se nisu zalupila baš kad ste hteli da mu kažete nešto lepo i intimno. On ne želi da vas impresionira, samo hoće svoje mesto i u vašem srcu, a ne samo u krevetu.
5. Pažljiv je i velikodušan: Sve se više trudi jer je vrlo zainteresovan za vas i želi odnos koji nadilazi zonu seksa. Boriće se da se baš uz njega osećate najbolje.
6. Sitnice su bitne: romantična atmosfera, muzika koju volite, poneka mirišljava sveća, parfem koji je osetio na vama na poklon, topla kupka u dvoje...sav taj trud nedvosmisleno govori da mu je vaša veza bitna. Predložiće vam zajednički vikend, da upoznate i izađete s njegovim prijateljima kao par, sve više će vas uključivati u sopstvene planove.
Ako vam se ovo dešava sa pravom osobom, uživajte! Ne dešava se prečesto!

 

Foto: ThinkStock Photos

beogradnocu.com