Kolumne, Razno, vesti

Kakve tipove devojaka možete upoznati dok čekate red  u wc-u u klubu?

Većina ljudi izlazi subotom sa raznim motivima: da bi se smuvao sa nekim, da bi se proveo nezaborano, da bi pokazao novi outfit, ili jednostavno da se napije do besvesti. Nakon gomile pića, igranja po plesnom podijumu i još pića, u nekom trenutku morate da napravite pauzu i da svratite na žensko sveto mesto: WC. Tradicionalno wc (iliti toalet)  je mesto gde devojke idu da puderišu nos - i ništa više. Ali, u stvarnosti wc u klubu služi kao soba psihologa, ugao srama ili VIP soba. Devojke koje možete da upoznate u redu za wc imaju različite priče, koje se toliko razlikuju da ih čini intrigantnim.

1. Plačljivica. Ne znate zašto plače, ali maskara joj se sliva niz lice i ima najtužniji izraz lica.

2. Komičarka. Ova devojka priča najbolje anegdote koje su se desile u toku večeri. I dok stojite sa njom u redu, ne možete da prestanete da se smejete.

3. Namiguša. Ona je poznata kao provodadžika i njena priče ide nešto ovako: ''Ovako stoje stvari! Ti si zgodna! On je zgodan? Šta bi moglo da krene loše? Idi kod njega, pitaj ga šta će da pije i posle dolazim ja i odvlačim vas da đuskamo, pa ću ja da se napravim da mi je loše, odem i ostavim vas same. Super, zar ne?''

4. Kučka. Ona je baš zla. Ubacuje se u red, zauzima ogledalo, ogovara ljude koje ne poznaje. I sve to vreme se ne uzbuđuje ni malo, što vam olakšava da je mrzite.

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je tekst ilustrovan.

beogradnocu.com

 

beogradnocu.com