Kolumne, Razno, vesti

Kakvim muškarcima žene ne mogu da odole?

Da li ste se nekad zapitali zašto neki muškarci imaju sreće sa ženama? Nije tajna da su neki tipovi muškaraca iznova i iznova neodoljivi ženama. Evo i koji su to tipovi.

1. Romantik. On veruje u klasičnu romantiku. Stalno vam donosi cveće i čokolade. Često vas zove i stavlja vam do znanja da razmišlja o vama.

2. Tip od poverenja. Sa njim se osećate potpuno sigurno. On je alfa mužjak, nije ljubomoran tip i  ne oseća pretnju od strane vaših muških kolega.

3. Umetnička duša. On je veoma spontant i živi u trenutku. Često će vas osvojiti svojom kreativnošću, pisaće vam pesme i slikati  vas.

4. Stranac. On dolazi iz neke dtuge zemlje, ima presladak akcenat i malo drugačiji pogled na svet. Njegove svakodnevne navike mogu da vam budu malo neobične. Ima neobičnu harizmu i misteriozan je.

5. ''Loš'' momak. On je veoma nestalan, čas je vamo čas tamo. Verovatno ima motor i odvešće vas na neisplanirani put. Ne razmišlja mnogo o posledicama.

6. Inteligentan tip. Sa njim vodite konstruktivne razgovore, on vas zasmejava i ume da napravi da političke teme budu interesantne.

 

beogradnocu.com