Kapetanov Bunar, vesti

Kapetanov Bunar - sjajna muzika cele nedelje.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com je uvek tu da vas uputi na vodeća mesta kada je noćni provod u pitanju. Olakšaćemo vam snalaženje u burnoj beogradskoj ponudi i ukazati na ono što baš vama odgovara. Ukoliko ste ljubitelj kafanske muzike, pesme koja odiše iskrenim emocijama i pravog boemskog provoda, kafana Kapetanov Bunar mora postati neizbežan deo vašeg izlaska.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U kafani Kapetanov Bunar očekuje vas zaista pravi spektakl uz neponovljivu muziku i izvanredan provod do ranih jutarnjih časova. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati, jer je ovde sjajna atmosfera zagarantovana.

U utorak 7. januara očekuje vas spektakl uz sjajnu Dejanu Erić i Bravo Bend. Atraktivna Zvezda Granda pleni i stasom i glasom, i uvek napravi izuzetnu atmosferu koju veoma brzo dovede do usijanja. Dejana Erić, u pratnji fenomenalnog Bravo Benda, učiniće da vam ovaj utorak bude nezaboravan.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Sreda 8. januar rezervisana je za Džonija Jakovljevića i Workerse. Ljubitelji meraklijskog provoda znaju da je ovo noć u kafani Kapetanov Bunar koja se ni za šta ne propušta. Opušten provod, uz vrhunsku uslugu, bogatu ponudu pića i muziku koja vas drži na nogama, neće izostati. Stefan Jakovljević i Sanja Milenković održaće nastup u četvrtak 9. januara, kada vas takođe očekuje prava prestonička senzacija. Ovaj sjajni uigrani tandem učiniće da se provedete bolje nego ikada.

U petak 10. januar za vaš provod pobrinuće se Milano Bend, dok je subota 11. januar rezervisana za Haos Bend.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Ne propustite provod u kafani Kapetanov Bunar, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju vašeg izlaska pogledajte našu galeriju. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com