Novi Bitefartcafe, vesti

Karaoke pod maskama u klubu Bitef Art Cafe.

Društvo iz kluba Bitef Art Cafe-a je odlučilo da 31. oktobar i Noć veštica proslavi na najoriginalniji mogući način, uz karaoke veče kakvo do sada niste videli.

Povodom jedinstvene večeri koja će se održati u Bitef Art Cafe-u, pretvoriće ovaj klub u stecište princeza, vampira, đavolica, anđela, plejboj zečica, zombija i mnogih drugih stvarnih, strašnih i izmišljenih likova.

klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Ne samo da za ovaj četvrtak, kada je karaoke veče, treba da pripremite i sa sobom ponesete svoje fantastične glasovne mogućnosti, već je potrebno i da se prerušite i izaberete svoju masku.

Dozvolite sebi da na jedno veče budete ono što ste oduvek želeli. Što luđu i šašaviju masku izaberete to bolje, jer najoriginalnije maske i nastupe očekuju i nagradice!

Ovo je takođe, jedinstvena prilika za sve vas koji se stidite da zapevate u javnosti. Sada to možete konačno učiniti i to sakriveni iza maske!

Možete pevati koliko želite i kako god želite i potpuno se osloboditi, jer vas na Halloween zabavi niko neće prepoznati! Tako da, ako omanete nemojte brinuti, jer publika će moći samo da kaže kako onaj vampir, zombi ili Fredi Kruger falšira i nema pojma sa pevanjem. Moramo priznati, veoma dobra ideja!

klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Kao i uvek, muzička podrška biće već kultni klupski bend Euterpa uz Brakusa i Banjca u ulozi voditelja, koji će vas zasmejavati do suza! Bez ovog urnebesnog voditeljskog dua nema dobre zabave. Zato, nemojte više čekati, več počnite da se šminkate i šijete svoj kostim i pravac u Bitef! Ulaz na ovaj jedinstveni Halloween party biće samo 200 dinara, a nećete se pokajati ako dođete.

Narednog i prvog dana novembra, u petak, očekuje vas Džon Benet, zvezda stand up komedije iz Australije koji će preleteti kontinente kako bi zasmejavao svoje goste u jedinstvenom klubu Bitef Art Cafe. Benet je triput nominovan za najboljeg komičara za Montreal Just for Laughs nagradu. On je nagrađivan u svojoj zemlji a veoma zapažen i u drugim zemljama, gde je konkurencija u stand up komediji ogromna.

Pored Beneta, u petak vas očekuje i bend Makao, jedan od najboljih cover bendova na našoj sceni, koji je odavno pobrao sve simpatije ljubitelja dobre klupske svike. Kod njih važi jedno pravilo – što više đuskanja, a vi ćete se toga pridržavati kad stanete na scenu Bitef Art Cafe-a.

klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Rezervišite svoje veče na Noć veštica u Bitef Art Cafe-u putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i ne propustite sjajnu zabavu i najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com