Nova godina, vesti

Ukoliko su vam preko glave dočeci u improvizovanim prostorima, salama, hangarima, masovni dočeci gde ne mozete da dobijete ni piće za koje ste ne tako malo platili, kao i dočeci gde vam svašta obećaju i ispišu da bi popunili flajer, vreme je da se obratite mestima i organizatorima koji su svoju reputaciju gradili na dobrom provodu i kvalitetnoj usluzi. Upravo je reč o hotelu Hyatt Regency Beograd.

934892_10153026121796282_4973763503421970367_n

Ukoliko želite da se osetite kao član luksuzne, bogate porodice u ludoj novogodišnjoj noći, ovo mesto je idealno za vas:

Hotel Hyatt Regency Beograd nudi divne vesti za sve one željne vrhunske, glamurozne ponude! Za muzički program biće zadužena pop Diva Jelene Karleuša!

JK najavljuje spektakl o kome će se dugo, dugo pričati. Karte za ovaj šou su već skoro rasprodate, iako je tek početak decembra, a VIP mesta su već popunjena jer su skoro svi fudbaleri naše reprezentacije rezervisali mesta za sebe i svoje lepše polovine, kako prenosi Story. Specijalna bina, ozvučenje, svetlo, prateći efekti i kostimi će biti fantastični i to će biti jedna posebna poslastica za gledanje, kako za žene, tako i za muški deo gostiju.

Uz svečanu večeru na bazi švedskog stola koja vas neće vas ostaviti ravnodušnima, JK će se potruditi da napravi doček za pamćenje! Cena za ovaj najglamurozniji doček Nove 2015. kreće se od 70 - 200 evra po osobi zavisno od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i koktel dobrodošlice.

unnamed

Za svakoga će biti po nešto, tako da se garantovano nećete pokajati ukoliko vaš izbor za doček Nove godine bude Hotel Hyatt Regency Beograd.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com