Beograd, Koncerti, Najave, vesti

Provedite se uz Sašu Matića za dan žena! Svoju kartu obezbedite na vreme putem našeg portala Beograd Noću!

Već dve decenije, Saša Matić važi za jednog od najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni, koji je taj imidž izgradio zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu.  Drugi po redu Sašin koncert u Štark (ex Beogradskoj) Areni gde se opet očekuje rekordna posećenost, bice SPEKTAKL nalik onome od pre dve godine, kada je Arena bila rasprodata 20 dana pred 8.mart, a opet bice sačinjena potpuno novim segmentima produkcije kako svetlosne tako i zvučne koja do sada nije viđena na našim koncertima.

DESKTOP2-380x516

Da li ste spremni za još jedan spektakl koji se održava u Štark (ex Beogradskoj) Areni gde se svakako očekuje rekordna posećenost. Naime reč je o drugom solističkom koncertu Seke Aleksić koja važi za jednu od najboljih pevačica na našoj muzičkoj sceni. Svoju ulaznicu obezbedite putem našeg portala Beograd Noću!

Koncert je zakazan za 14. april ove godine, koncert koji će po mnogo čemu biti jedinstven i autentičan, predstavljaće promociju poslednja dva albuma „LEK ZA SPAVANJE“ „KOMA“. Pevačica je svoju publiku pred veliki koncert obradovala i novim singlom pod nazivom  "FOLIRANT" kao i spotom za isti.

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com