Fensi Kafana, vesti

Katarina i Fensi Bend U Fensi Kafani.

Svi vi koji još uvek niste posetili Fensi Kafanu krajnje je vreme da to uradite. Večeras, 20. decembra, možete iskusiti jedno fenomenalno veče i provesti se nezaboravno samo u ovoj kafani.

kafana Fensi Kafana

 Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Specijalno za vas, pevaće neodoljiva Katarina Živković i Fensi Bend koji će i te kako ostaviti veliki utisak i prirediti vam odličan provod. Ovaj atraktivan duo zabavljaće goste Fensi Kafane do ranih jutarnjih časova. Dođite i uverite se šta je to institucija kafane i šta je to provod samo u Fensi Kafani!

Imaćete priliku da uživate u raznovrsnoj ponudi pića, od rakija i vina, do piva sa raznolikim ukusima koji su ovog leta postali prava atrakcija. U Fensi Kafani, nakon đuskanja uz našu Kaću, preporučujemo vam obavezno i na kraju nedelje da posetite ovo fenomenalno mesto. Ove nedelje 22. decembra moći da uživate uz jedinstvenu Andreanu Ćekić i Kosmajca koji prave totalni lom! Koji god dan da odaberete da posetite Fensi Kafanu, nećete pogrešiti! Subotu će vam upotpuniti, ni manje ni više, nego sjajni Nenad Cvjetić i prelepa Sanela.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Živa muzika svako veče sa različitim repertoarima i izvođačima uz prijatno i nasmejano osoblje ove kafane učiniće sve da se osećate prijatno i provedete odlično! Razne vrste pića i izuzetnih domaćih rakija izdvajaju se iz bogate ponude pića koje ćete imati priliku da konzumirate.

Kafana Fensi Kafana predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre narodne muzike i žive svirke, a ovaj petak je dan koji ne smete propustiti!

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u ovoj kafani fotografišući najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje. Možete se uveriti u to da je atmofera odlična, baš kao i cene i muzika, tako da nemojte oklevati, već rezervišite svoje mesto na vreme putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com