Poznati, vesti

Katarina Živković i Bane Janković: Uvredljiva prepucavanja preko Facebook-a!

Katarina Živković i Bane Janković bili su jedan od retkih parova koji je ostao u prijateljskom odnosu nakon raskida, i pokušao da se izbori sa provokacijama medija i javnosti, ipak, izgleda da neće ostati tako. Naime, Bane je na svom Facebook statusu, kako bi demantovao natpise da je njegova bivša u vezi sa njegovim drugom, napisao sledeće:

"Pošto se danima već vrte priče o Katarini i mom drugu, apsolutno stojim iza toga da je to izmišljena priča sa kojom ja nemam veze! Bane na more nije išao da uhodi Kaću, već je otišao sa društvom na isto. Bane nema novu devojku i nikoga zaobilazio nije. Novinarska sloboda je dovela do toga da se povlačim maksimalno iz svega ovoga, jer meni mesto i nije tu. Niti mi je donela bilo šta dobro. I za sve ljubitelje Katarine i Baneta, neka se zna da toj devojci sam oduvek želeo samo dobro! Stavljamo jednu veliku tačku ovde, jer je sve izgubilo smisao. Hvala vam na 4 i kusur godina na druženju. Pamtiću samo one lepe stvari. Ova stranica se gasi večeras!"

Nakon ove, pomalo dramatične objave, oglasila se i mlada pevačica Katarina:

"Znaš da i ta Katarina želi tebi samo dobro, ali zbog neisticanja dobronamernog i zaštitničkog stava prema tebi je ta ista Kaća prošla golgotu jer je sve na svojim plećima muški iznela i svu krivicu na sebe svalila kako bi tebe zaštitila. Ovaj post zaista nema smisla. Pozdrav" ubrzo nakon čega je dodala i sledeće: "Ajde Bane sada lepo da napravimo cirkus od naših života i da bacimo karte na sto. Pošto umeš da pišeš ovakve srceparajuće postove, sada lepo objasni tvojim fanovima koji me danonoćno napadaju i urnišu zbog čega je Katarina prošla golgotu!"

Šta to Bane treba da objasni, ostaje nam da saznamo. Nakon ovoga, pevačica je izbrisala post, dok je maneken zatvorio svoj profil.

kaca bane

Međutim, Kaća se ponovo obratila svojim fanovima: "Ako demantujem sve ove natpise u novinama time cu dati kredibilitet takvim pisanjima, a to ne zelim, jer je sve jako neozbiljno.Time bih bespotrebno trošila svoju energiju, jer "pouzdanih informacija" će uvek, na moju veliku žalost, biti i sa tim se jednostavno ne možete izboriti. Sa vama ću uvek, sa zadovoljstvom, da podelim svaku novinu i sreću u svom životu, ponosno i dignute glave, jer vi zaslužujete sve, a do tada ću ćutati i pustiti da se mediji i "pouzdani izvori" bave time i nagadjaju. Upamtite to, da ste VI jedini koji zaslužuju istinu, a istina je samo ono sto napišem i objavim, dakle, ono sto sa Vama podelim preko "officijala". Hvala na razumevanju. Vaša Kaća"

 

beogradnocu.com