Fensi Kafana, vesti

Katarina Živković u Fensi Kafani.

Večeras 13.decembra, u kafani Fensi Kafana svoj nastup održaće popularna pevačica Katarina Živković u pratnji Fensi Benda. Pored izvanrednog muzičkog repertoara, očekuju vas i neverovatna atmosfera, provod, veseli ljudi i pristupačne cene.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Katarina Živković se proslavila u takmičenju Zvezde Granda 2007. godine i tako postigla zapažen uspeh. Neke njene poznate pesme su: “Ko me zna”, “Ovo je zemlja Srbija”, duet “Slaži me još jednom” koji snima sa Radetom Davidovićem Arindy-jem i koja je više pop nego narodna, što predstavlja nešto sasvim drugačije od onoga što je Katarina do sada radila. Ne propustite da čujete šta vam je ova pevačica priredila za večeras u Fensi Kafani!

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Nakon spektakularne Katarine, Fensi Kafana, tokom čitave nedelje nudi neverovatan provod. U subotu 14.decembra vaš domaćin biće Nenad Cvijetić i Sanela koji će pravi neponovljivu boemsku atmosferu. Nedelja je rezervisana za Andreanu Cekić i Kosmajca. Ne propustite!

Galerija portala beogradnocu.com prepuna je fotografija iz Fensi Kafane, upravo zbog uvek fenomenalnog provoda koji pruža. Naši fotografi se sa velikim zadovoljstvom provode na ovom popularnom prestoničkom mestu, pa vas i u narednom periodu očekuje dosta zabeleženih momenata upravo sa odavde.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Rezervacije za ovaj petak 13-ti, ali i za sva predstojeća dešavanja u Fensi Kafani možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com