Loft, vesti

Kaya i Junior Jack se provode u klubu Loft.

Atraktivna Katarina Ostojić Kaya i njen verenik Junior Jack sinoć su se provodili u novootvorenom klubu Julian Loft. Ovaj par nesumnjivo je dominirao svojim šarmom, energijom i fantastičnim raspoloženjem, kakvo i inače vlada u ovom popularnom klubu.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Pevačica Katarina Ostojić Kaya inače bila je vidno raspoložena i sa svojim verenikom, svetski poznatim DJ-em Junior Jack-om, provodila se do ranih jutarnjih časova. Varnice su svakako bile prisutne, što se uostalom vidi i na fotografijama. Ovaj mladi par sa nestrpljenjem očekuje stupanje u zajednički bračni život.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Loft

Fotografi portala beogradnocu.com provodili su se u klubu Julian Loft, jer ne propuštaju najbolje prestoničke žurke. Vama prenosimo samo delić atmosfere, koji će vam biti dovoljan da steknete utisak o vrhunskom i neponovljivom provodu koji se ovde odvija.

klub Julain Loft

Fotografisano u Klub Loft

Proverite i vi zašto se poznati provode u klubu Loft! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Loft

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com