Poznati, vesti, Zanimljivosti

KBC: Ovo su momci koji smišljaju najsmešnije parodije domaćih pesama. Ako slušate muziku Elitnih Odreda, Raste, Jelene Karleuše, a niste pogledali parodije gupe KBC, slobodno smatrajte da ste polovičan fan. Klipovi grupe KBC su trominutni konstantni izvori smeha, a inspiracija su im najpopularniji srpski muzičari. Potpuno spontano, Ljubomir Radeka Ljuba, Žarko Đorđević Žare i Miloš Lazarević Laza, došli su na ideju da prerade pesmu "Krimi rad" Jelene Karleuše. Na iznenađenje sve trojice, parodija je postala pravi hit među omladinom, a to ih je podstaklo da nastave.

KBC

U svakoj parodiji reper Cvija je neizbežno pomenut, kao i Đole Đogani. Momci ističu kako nema govora ni o kakvom vređanju, već se sve radi u cilju zabave. Protekom vremena, KBC su i usavršili stil, pa su snimili video klip za mega popularnu parodiju na hit "Alkohola litar" od Elitnih Odreda i Nikolije. Za momke iz EO imaju samo reči hvale, a ističu kako rade parodije isključivo za najveće hitove u tom trenutku, što je pravi kompliment za imitirane pevače.

Već uživaju u velikoj pažnji lepšeg pola, a to je i potpuno logično, žene su uvek padale na dobar smisao za humor, mada momci iz KBC-a imaju i druge adute.

 

Foto: Facebook/ KBC Rodbina

beogradnocu.com