Novi Bitefartcafe, vesti

Klub Bitef Art Cafe diktira kvalitet provoda u gradu.

Klub Bitef Art Cafe uživa ugled mesta sa najboljim klupskim programom u gradu. Večeras u klubu Bitef Art Cafe igrate neponovljivu salsu jer je lud provod zagarantovan uz Salsa - La noche de Havana. Salsa je ples takvog energetskog naboja koji obuzima svaki deo vašeg tela.

Kubanski duh i miris tradicije živi sredom u klubu Bitef Art Cafe, obuzeće vas savršena atmosfera salsa ludila koja je doneta sa kubanskih plesnih podijuma i osećaćete se kao da ste na Kubi u naručju najvatrenijih plesača sveta i to samo sredom u klubu Bitef Art Cafe.

klub Bitef Art Cafe

 Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Petkom u klubu Bitef Art Cafe nastupa jedan od naših najboljih cover bendova Makao. Sa njima đuska nema prestanka dobre vibracije stanuju u njihovom nastupu i oni definitivno dižu sve u vazduh. Kada nastupa Makao, svi žure u klub Bitef Art Cafe, jer znaju da ih čeka haos do zore. Klub Bitef Art Cafe petkom postaje jedna velika žurka na koju dolazi ceo grad, pa morate i vi.

klub Bitef Art Cafe

 Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Subotom vas originalnost Betty Boom benda neće ostaviti bez iznenađenja i sjajnog raspoloženja oni su poznati po tome da nađu pesmu koja je planetarni hit i izvedu je u svom stilu, Tanja i Raca nadaleko poznati po voklanim sposobnostima oduvaće sve druge večernje provode, a kada se svemu tome na perkusijama  priključi Pićuka klub Bitef Art Cafe postaje raj raja i to samo za vas i vaše neumorne noge.

Klub Bitef Art Cafe je rezidencija bezuslovnog hedonizma, ove note prijaju svima i zato je ovaj klub omiljen i popularan, gotovo najpopularniji u gradu. Ovde se svi ludo provode i svako veče je posebno za sebe i jednako šarmantno i ludo. Klub Bitef Art Cafe je definitivno vaše mesto.

klub Bitef Art Cafe

 Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Upoznajte pravo značenje reči žurka samo u klubu Bitef Art Cafe, provod rezervišite putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način  rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Bitef Art Cafe, a u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili  prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi noćnog života Beograda.

 

beogradnocu.com