Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Poznata estradna zvezda domaće muzičke scene Ana Nikolić biće zadužena za vrhunski muzički performans tokom novogodišnje noći u klubu City Hall. Ovo fenomenalno mesto idealno je za glamurozni doček Nove godine, jer podiže sve standarde kada je bilo koji event u pitanju. Ni ovoga puta perfektna organizacija neće izostati, a Ana se sprema da napravi potpuni spektakl i učini Vam ovu noć apsolutno posebnom! Poznata po neverovatnoj energiji i umeću da pravi sjajnu atmosferu, ona će se potruditi da Vam ova novogodišnja noć dugo ostane u sećanju!

Cena po osobi se kreće od 70 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Pored toga, očekuje Vas i svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima City Hall učiniće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnima. Ispratite staru i dočekajte novu godinu u prelepom ambijentu i uz najbolju žurku!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu City Hall možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com