vesti

Klub Hill – pravi izbor za novogodišnju noć.

Klub Hill vam je kao krunu ove sezone za poslednji dan 2013. pripremio najluđu noć u pravom smislu te reči. Za samo 45€ dostupna vam je All Inclusive ponuda i uživanje uz neponovljiv muzički repertoar.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

All inclusive ponuda, tačnije cena karte od 45 evra, podrazumeva neograničenu konzumacija domaćih pića, sokova i alkohola. Ukoliko želite da rezervišete barski sto, visoko sedenje ili separe, koji imaju dodatak pića po izboru, moguće je da to ostvarite ukoliko kupite odgovarajući broj karata. Za rezervaciju separea, cene se kreću od 300 do 800 evra, u zavisnosti od položaja i veličine. Svaki separe podrazumeva i gratis flašu ekskluzivnog žestokog pića po izboru, kao i specijalno posluženje poput hladnog predjela, kanapea, voća i crne čokolade.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Za muzički program u klubu Hill za 31. decembar pobrinuće se Aleksandra Marjanović, koja će nastupiti u pratnji Fantastic benda. Aleksandra Marjanović je mlada i talentovana pevačica, koja je široj javnosti postala poznata učestvovanjem u poznatoj pevačkoj emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje na televiziji Pink. Ona uvek napravi fantastičnu atmosferu, tako da nema sumnje da će tako biti i u toku novogodišnje noći u klubu Hill.

Da vaš provod bude maksimalno dobar, i da vam baš ništa ne fali, pobrinuli su se ljudi okupljeni oko kluba Hill. Rađeno je na svakoj sitnici do najsitnijih detalja, samo zarad vašeg provoda U iščekivanju Nove godine u pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji provod u gradu koji su naši fotografi zabeležili u klubu Hill.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Hill. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com