vesti

Klub Hill -za sve koji znaju šta je dobar provod.

Svi ljubitelji dobrog provoda dođite u klub Hill, jer u četvrtak nastupaju Petar Mitić i Jelena Kostov. Gosti kluba Hill imaće priliku da čuju ovaj sjajni duo kako pored mnogobrojnih hitova, izvode i pesme svojih kolega. Mlada pevača Jelena Kostov i Petar Mitić svoju popularnost su stekli zahvaljujući takmičenju “Zvezde Granda”, a kako zvuče zajedno, dođite u klub Hill da saznate.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ono što je sigurno, fenomenalni provod neće izostati jer ova dva pevača znaju kako da svoju energiju i emociju prenesu na publiku. Uostalom, i sam klub Hill predstavlja garanciju dobrog provoda. Gledajući našu galeriju fotografija možete se uveriti u to.

Enterijer ovog kluba je svakako jedan od najlepših među klubovima u Beogradu, gde loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja, što će dodatno doprineti vašem uživanju.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervacije za četvrtak, ali i za sva ostala dešavanja u popularnom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Sa vama će se provoditi i fotografi našeg portala jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com