Lava Bar, vesti

Klub Lava Bar nudi sjajan provod.

Za sve ljubitelje kvalitetne žive svirke naša preporuka je poseta klubu Lava Bar. Tamo će vas ove subote, 16. novembra zabavljati izvanredni Gitarsi.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Grupa Gitarsi nastala je početkom 2010. godine kao ideja da se pop muzika aranžirana u flamenko, klasičnom i pop maniru sviranja akustičnih gitara pokaže i dočara na način koji još nije zastupljen na našoj sceni. Ovi momci učiniće da iskusite zaista jedinstven provod i da čitavu noć provedete na nogama, igrajući. Klub Lava Bar garantuje dobar provod, uz vrlo pristupačne cene, pozitivno raspoloženje i vrhunsku uslugu. Na vama je samo da uživate.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Nakon nastupa sastava Gitarsi provod se u klubu Lava Bar nastavlja u ponedeljak 18. novembra, kada će na radost svih ljubitelja starogradske muzike nastupati tamburaši. U našoj galeriji možete pogledati dokaze najboljeg noćnog provoda u klubu Lava Bar, koje će vas garantovano inspirisati da ovo mesto posetite. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke, sa vama će se i na ovim dešavanjima provoditi.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Lava Bar, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

 

beogradnocu.com