Beograd, Klubovi, Najave, Nova godina, vesti

Uđite u Novu godinu na ekskluzivnom dočeku u klubu Lobby 777! Enterijer koji ostavlja bez daha, gastronomski specijaliteti koji se pamte, atmosfera kao nikad do sad - ovo su samo neke od stvari koje Vas čekaju na najglamuroznijem dočeku u Beogradu! Zabavljaće Vas Aleksandar Živanović i Katarina Didanović, jedan od najboljih klupskih tandema koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Cena po osobi se kreće od 30 eur do 90 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata večera, inspirisana od strane fenomenalnog kulinarskog tima kluba Lobby 777. Provedite najluđu noć u odličnom društvu, najpozitivnijoj atmosferi i uživajte u svim čarima ovog kluba!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Lobby 777 možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com