Loft, vesti

Klub Loft - najbolji izbor za novogodišnju noć.

Ostalo je još samo malo vremena do poslednje i najluđe noći u 2013. godini. Ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti doček Nove godine i koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje. Za sve istinske klabere i ljubitelje dobrog provoda, tu je klub Julian Loft.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

U klubu Loft očekuje vas neverovatno dobar provod, uz puno iznenađenja, kao i veoma pristupačne cene. Naime, u cenu karte, koja je 39€, je uračunata neograničena konzumacija domaćih i stranih pića, a ukoliko izvršite i rezervaciju visokog sedenja, staklenog vip stola ili separea, dobijate besplatnu flašu žestine gratis!

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Rezervacija Vip pulta je 20 €, dok je uslov za rezervaciju je minimum 3 ljudi. Rezervacija barskog stola je od 30 €, a uslov za minimum 5 ljudi. Rezervacija visokog sedenja je od 130 €, takođe mimimum 5 ljudi, dok je rezervacija separea od 280 € , u zavisnosti od veličine separea. Na raspolaganju su separei za 6, 8, 10 i 12 ljudi. Rezervacija VIP separea je 1000 €, a uz istu dobijate gratis flaša Dom Perignona, korpa sa jagodama, kanapei sa kavijarom i mnoge druge pogodnosti.

Muzički repertoar je nikad bolji! Za vaš fantastičan i neponovljiv provod koji ćete dugo prepričavati pobrinuće se sastav No Comment Band, kao i resident DJs kluba Loft feat Nina Bernard. Najbolji gradski Dj-evi u novogodišnjoj noći biće pojačani lepom podrškom iz mađarske u nastupu prepunog iznenađenja. Očekujte pravu magiju za miks pultom, a samim tim i na podijumu na kome ćete provesti čitavu noć.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Loft, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com