Loft, vesti

Klub Loft nudi spektakularnu novogodišnju noć.

Klub Loft, otvoren na mestu nekadašnjeg vodećeg kluba Magacin, nudi spektakularnu novogodišnju noć. Ponuda je zaista fantastična, a provod koji vas očekuje – nezaboravan!

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Za vaše maksimalno uživanje i fantastični muzički program pobrinuće se No Comment Band, koji iza sebe ima dugu biografiju uspeha. Oni su pobednici Sunčanih skala, najbolji beogradski klupski bend 2012 godine, resident bend najboljih klubova Beograda već godinama… Sve ovo svedoči upravo o činjenici da će Nova godina u klubu Loft biti prava senzacija.

Pored sastava No Comment Band očekuju vas i resident DJs kluba Loft feat Nina Bernard. Najbolji gradski Dj-evi u novogodišnjoj noći biće pojačani lepom podrškom iz mađarske u nastupu prepunog iznenađenja.

U cenu karte, koja je 39€, je uračunata neograničena konzumacija domaćih i stranih pića, a ukoliko izvršite i rezervaciju visokog sedenja, staklenog vip stola ili separea, dobijate besplatnu flašu žestine gratis!

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Rezervacija Vip pulta je 20 €, dok je uslov za rezervaciju je minimum 3 ljudi. Rezervacija barskog stola je od 30 €, a uslov za minimum 5 ljudi. Rezervacija visokog sedenja je od 130 €, takođe mimimum 5 ljudi, dok je rezervacija separea od 280 € , u zavisnosti od veličine separea. Na raspolaganju su separei za 6, 8, 10 i 12 ljudi. Rezervacija VIP separea je 1000 €, a uz istu dobijate gratis flaša Dom Perignona, korpa sa jagodama, kanapei sa kavijarom i mnoge druge pogodnosti.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Loft, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com