Loft, vesti

Klub Loft: Tom Novy oduševio Beograđane.

Jedan od omiljenih DJ-eva Beograđana, sjajni Tom Novy, nastupio je petak u prelepom ambijentu nedavno otvorenog kluba Julian Loft! Više stotina ljubitelja kvalitetnog elektronskog zvuka okupilo se u klubu u Beton hali, a među gostima je bilo i pregršt poznatih ličnosti, pa je tako muzičar i osnivač McCann Grupe, Srđan Šaper, viđen kako uživa u provodu i ne skriva oduševljenje fantastičnim Julian Loftom.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Među poznatima koji su u petak bili gosti kluba Julian Loft na nastupu fenomenalnog DJ i producenta iz nemačke Toma Novy-ja nalaze se još i golman Vladimir Stojković, fotograf Miša Obradović, glumac Vlada Aleksić i mnogi drugi. Gosti su čitave večeri bili na nogama, a najveće oduševljenje izazvali su hitovi “Now or Never”, “Your Body”, “Welcome to the race” i “Take it”.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Tom Novy je svoj DJ set započeo nešto oko ponoći. Novy je sve prisutne još jednom podsetio zašto je jedan od DJ-eva koji najčešće gostuju u glavnom gradu, a gosti kluba Julian Loft su i ovaj njegov nastup ispratili sa ovacijama. Podsećamo – Tom Novy je autor mnogobrojnih klupskih hitova koji su u petak odzvanjali iz kluba Julian Loft, sa kojim je dospeo i na 10. mesto britanske liste singlova. Radio je remikse i producirao muziku za umetnike među kojima su Jimmy Sommerville, Snap, Ludacris, Sonique.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Zbog velikog interesovanja koje uvek vlada za klub Julian Loft izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com