Molokini, vesti

Klub Molokini: Damir Čičić sa gostima.

Mladi talentovani pevač Damir Čičić održaće nastup u popularnom prestoničkom klubu Molokini u petak 29. novembra. Ono što vas očekuje jeste sjajno raspoloženje, promotivne cene, pozitivna energija, sa akcentom na jako dobru muziku. Pored Damira, veše veče će nezaboravnim učiniti i gosti iznenađenja.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Damir Čičić poznat po svojoj numeri „Pogrešne su oči“, za koje je snimio i video izdanje, definitivno će napraviti fenomenalnu atmosferu u klubu Molokini. Njegovi dosadašnji nastupi bili su izuzetno posećeni, a publika oduševljena njegovom energijom i šarmom. Veče će dodatno upotpuniti gosti iznenađenja, koji će bez sumnje oduševiti sve prisutne. Budite deo jedinstvenog provoda i ne propustite uživanje uz mladu zvezdu, za koju će se tek čuti!

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u klubu Molokini provoditi sa vama . Šta su zabeležili proteklih nedelja u ovom klubu možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da ne propustite ovaj petak sa Damirom Čičićem.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u klubu Molokini, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com