Molokini, vesti

Klub Molokini: Fantastična novogodišnja noć.

Klub Molokini vam je kao krunu ove sezone, pripremio najluđu noć u pravom smislu te reči. Za samo 32€ dostupna vam je All Inclusive ponuda, odnosno konzumiranje pića tokom čitave večeri, i uživanje uz neponovljiv muzički repertoar.

Zabavljaće vas neodoljivi Boban Radosavljevic Rodjen Loš , virtuozi Milan Tomić i Dejan Lukić, kao i Ana Živković, prelepi vokal, dok će za Dj pultom biti jedan od rezidenata kluba - Dj Kika sa gostom iznenađenja. Prisutni će biti i Deda Mraz i Baba Mraza.

klub Molokini

Ukoliko budete odlučili da Novu godinu dočekate u klubu Molokini, barski sto biće vam dostupan za 20€, a uslov rezervacije je minimum četiri kupljenih karata. Isti uslov važi i za barski sto od 25€ sa koktelom od tri litre ili flašom domaćeg pića po izboru, kao i za barski sto 35€ sa flašom stranog pića po izboru iz ponude Ballantines, Jameson, Absolut vodka, Olmeca tequila, Campari, Jegermeister, Gin Beefeater. Dostupan vam je i barski sto od 45€ sa flašom Jack Daniels-a, Four roses-a, Archers-a, Kahlue, Ramazotti-a, Becherovke ili Baileys-a. Takođe za minimum četiri osobe. Tu je i barski sto od 65€ sa flašom Chivas-a, sa identičnim uslovom.

Visoko sedenje dostupno je po ceni od 70€ sa flašom stranog pića po izboru iz ponude Ballantines, Jameson, Absolut vodka, Olmeca tequila, Campari, Jegermeister, Beefeater, a dobijate i hranu. Uslov je minimum pet kupljenih karata. U ponudi je i separe od 200€ sa 2 flaše stranog pića po izboru iz ponude ponude Ballantines, Jameson, Absolut vodka, Olmeca tequila, Campari, Jegermeister, Beefeater. Uz ovaj separe u cenu ulazi i hrana, a uslov je minimum osam kupljenih karata. Vip separe, za minimum osam osoba, dostupan je po ceni od 300€, sa 2 flaše stranog pića po izboru iz ponude Ballantines, Jameson, Absolut vodka, Olmeca tequila, Campari, Jegermeister, Beefeater. Uz vip separe ide i hrana, kao i flaša Moet šampanjca.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Molokini. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.
Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com