Molokini, vesti

Klub Molokini - Novogodišnja promo žurka.

Klub Molokini svojim idejama oduševljava svoje goste, a za ovu subotu pripremio vam je pravi spektakl. Naime, očekuju vas sjajne promocije, pokloni, kao i neverovatna muzika.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Klub Molokini u saradnji sa Jazzas-om povodom nedavno proteklog dana borbe protiv AIDS-a organizuje veliku Novogodišnju promo žurku. Očekuje vas neverovatna ponuda – uz svaku naručenu flašu žestine dobijate na poklon all inclusitve kartu za doček Nove godine u klubu Molokini. Od Jazzas-a takođe dobijate i kondom na poklon kao promociju sigurnog seksa.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Inače Balantines, Olmeca tequila, Absolute vodka biće vam dostupni po ceni od 5500 dinara, dok će sa šest Guarana iznostiti 6500, a sa šest Red Bull-ova 7500 dinara.

Za muzički deo Novogodišnje promo žurke u klubu Molokini pobrinuće se Boban Radosavljević i Ana Živković, kao i Dj Viiper koji će napraviti pravo ludilo za miks pultom.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u klubu Molokini provoditi sa vama . Šta su zabeležili proteklih nedelja u ovom klubu možete pogledati u našoj galeriji.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u klubu Molokini, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com