Najave, vesti

Klub Nina: Tornado bend ruši sve pred sobom.

Beograd s pravom nosi titulu najveselijeg grada u Evropi. U prilog tome ide i činjenica da se svakog dana otvaraju nova fantastična mesta za izlazak. Nestrpljivo se čeka petak 19. septembar svirka u klubu koji je sinonim za dobar provod - kluba Nina. Na poznatoj lokaciji, u Bulevaru kralja Aleksandra, blizu Cvetkove pijace, klub Nina kreće silovito, naoružan najboljom uslugom i muzičkom ponudom.

klub Nina

Fotografisano u klub Nina

Tornado Bend-Duki, Aca i Sava s početkom u 23:00h, učiniće da poželite da s njima dočekate zoru, pevajući hitove zabavne i narodne domaće muzike. Kako dobre stvari ne treba menjati, Tornado Bend zabavljaće vas kako u petak, tako i u subotu i nedelju.

Odličan štimung, vesela atmosfera, ljubazno osoblje i više nego pristupačne cene alkoholnih i bezalkoholnih pića, doprineće da klub Nina postane i Vaše omiljeno mesto za izlazak.

nina

Fotografisano u klub Nina

 Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com