Parlament, vesti

Klub Parlament: EDM revolucija.

Za fantastičnu atmosferu i ovog puta će biti zadužen Belgrade House Mafia DJ Department. U saradnji sa klubom Parlament, Belgrade House Mafia nastavlja još jačim tempom da pravim zaljubljenicima u EDM pruža vrhunski provod! Druga u seriji EDM Energy žurki će se održati u petak 22. novembra u klubu Parlament, i to pod sloganom: GET LOOSE! Za fantastičnu atmosferu i ovog puta će biti zadužen Belgrade House Mafia DJ Department.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Pored najkvalitetnije house muzike, ono sto EDM Energy žurke čini unikatnim je i EDM Fuel, ograničena serija najbolje šljivovice iz srca Šumadije sa listićima najfinijeg 24k zlata! Istinskim klaberima je jasno da je ovo žurka koja se nikako ne propušta!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Inače, EDM predstavlja akronim od Electronic Dance Music. EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Electro, Dubstep itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu definitivno nedostaje.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Parlament, tako da dokaze najboljeg provoda možete vrlo lako pronaći, i to samo jednim klikom. U našoj galeriji nalaze se najinteresantniji momenti beogradskog noćnog života.

Rezervacije za EDM žurku u klubu Parlament, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com