Parlament, vesti

Klub Parlament ostvaruje vaše novogodišnje želje.

Nova godina je idealno vreme da i vi zauzmete svoju fotelju u klubu Parlament za samo 29evra. Ovaj fantastični klub najboljeg provoda u gradu, za Novu godinu priprema bolji program nego ikada. Svi koji su navikli da je u klubu Parlament uvek najbolje, za doček će ostati bez slova jer će veče biti spektakularno.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Program je osmišljen da oraspoloži sve klabere i sjajnim provodom ovekoveči vašu novogodišnju euforiju. Biće Hip – hop-a, Reggaeton-a, RnB-a, Disco House-a i sve samo za vaše uši i vaš adrenalinski šok na najboljem dočeku na svetu u klubu Parlament. DJ Architect & DJ Jay, Trap & Twerk, Dancehall, Baile Funk, sve vas čeka u najfenomenalnijem klubu Parlament na Senjaku.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Klub Parlament je dizajniran i koncipiran tako da ne postoji loše mesto u njemu, u ponudi su separei za 300evra, visoka sedenja za 100evra, Barski stolovi za  30evra. Uz Moombahton, Azonto, Kizomb i Mainstream sve vaše klaberske fantazije biće ispunjene jer klub Parlament uvek ide iznad svih očekivanja. Uz svaki zakupljeni separe dobijaju se 2 flaše žestokog pića ( Danzka, Ballantines) i 2 flaše Tokai-a (penušavo vino), a uz svako zakupljeno visoko sedenje dobija se 1 flaša žestokog pića (Danzka , Balllantines) i 1 flaša Tokai-a (penušavo vino).

Fantastično osvetljenje koje prenosi atmosferu najpoznatijih i najcenjenijih svetskih klubova, postoji samo u klubu Parlament i možete se i vi naći pod njim u  najluđem od svih dočeka u gradu. Parlament je fuzija magije donete iz klubova sa različitih kontinenata i pred ovim naletom energije nikako ne možete ostati ravnodušni.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Parlament, na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na  željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com ludovaće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com