Parlament, vesti

Klub Parlament “Strikes Back”.

Klub Parlament vam i ove subote, sa svojom veselom RTT posadom, želi dobrodošlicu na sada već dobro poznat “Run The Twerk”.  Nema potrebe trošiti puno reči na ovu subotnju groznicu koja vlada klubom i na koju ste već navikli, nego se spremite lagano i pravac u klub Parlament!

klub Parlamnet

Fotografisano u Klub Parlament

Kao i svaki put do sada već svima dobro poznat Deejay Architect doprineće sjajnoj atmosferu “zatreskati” ceo klub u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Reggaeton, Moombahton i Baile Funk-a. Sve uz set pun dobre energije koju prenosi na sve goste ovog kluba.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ove subote Gazda Paja i Major Lazer udružuju snage i spremaju se da razore Parlament klub. U toku večeri imaćete prilike da čujete Gazda Paju i njegove najslušanije hitove! Pored toga, veče će ugrejati sjajne i opasne devojke kluba koje su spremne da vas u potpunosti razoružaju! Na vama je samo da dođete, uživate i prepustite se čarima ove energične prestonice!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Parlament možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju.

 

beogradnocu.com