Parlament, vesti

Klub Parlament u renoviranom prostoru.

Klub Parlament je u prošloj sezoni otvorio svoja vrata za sve Beograđane i stekao veliki broj stalnih gostiju. Nakon kraće letnje pauze ovaj lokal koji je od početka imao originalni klupski enterijer, iznenadiće posetioce u novoj sezoni još lepšim i kreativnijim ambijentom u lokalu.

U renoviranom prostoru na staroj adresi na Senjaku popularni klub Parlament u novoj sezoni žurki, obećava još bolji provod i veći broj gostiju. Enterijer kluba Parlament urađen je po ugledu na najčuvenije svetske klubove i diskoteke.

Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Velike ambicije vlasnika fenomenalnog kluba zahtevale su maksimalnu posvećenost ovom projektu. Cilj dizajna enterijera i samog ambijenta kluba Parlament jeste da zaseni današnje tržište i konkurenciju, pri čemu su predstavnici ovog noćnog lokala i te kako uspeli.

Nakon nekoliko brainstorminga ideje su došle do izražaja i dozvoljena je velika sloboda u kreaciji. Istraživanjem tržišta i racionalizacijom novih ideja, vlasnici kluba su shvatili da vizuelni identitet kluba Parlament mora ići još dalje.

Počev od zlatnih boja i tribala, nastavljalo se iskazivanje umetničkih veština. Slika logoa kluba Parlament koji je jasan, snažan i drugačiji od svih drugih.

Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

U ambijentu ovog fenomenalnog noćnog lokala preovladavaju pored zlatne, braon i crna boja. Jednostavnog rasporeda, a opet u svetskom stilu, ovakav koncept unutrašnjosti daje puno prostora a u isto vreme i samu toplinu ambijenta.

Zatim crtež pegaza na zidovima koji svakako predstavlja presedan u moru kopiranih dizajniranih identiteta i elemenata u ostalim noćnim lokalima. Ono što još više privlači pažnju u samom klubu jeste, šest umetničko-digitalizovanih printova u sklopu enterijera.

Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Prigušena svetla, i sjajan šank iznad koga vise zanimljivi lusteri sa zlatnim detaljima daju posebnu notu ovom klubu. Geometrijske crte su takođe jedna od sitnica koje su uvedene u sam enterijer. Halogeno osvetljenje, lampe na zidovima i svetleći simboli, sveukupno čini da se ovaj klub zaista meri sa najčuvenijim svetskim diskotekama.

U ponudi kluba Parlament i asortiman pića je veliki. Gosti će, između ostalog, imati priliku da konzumiraju raznovrsno piće, a kokteli će zauzeti važno mesto. Ideja menadžmenta kluba je da se prenese slika iz poznatih svetskih koktel barova, pa će kokteli i po ukusu i po izgledu ličiti na one koji se prave, na primer, u Barseloni.

Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ovaj klub ima mesta za oko 400 ljudi i neće biti dozvoljen ulaz mlađima od 21. godine. Na taj način menadžment kluba želi da formira klijentelu sa kojom će zajedno izgraditi imidž svog noćnog lokala.

Ne propustite dolazak u ovaj luksuzan klub i budite u centru noćnog provoda rezervišući svoje mesto na vreme. To možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com