Beograd, Klubovi, Najave, Nova godina, vesti

Da li ste spremni za 48 sati kvalitetnog novogodišnjeg provoda?! Savetujemo vam da se dobro naoružate energijom, jer klub Preduzeće sprema četiri žurke i provod kakav niste mogli ni da zamislite! Start je zakazan za 15h kada je na programu zagrevanje i traje do 21h, a za muziku je zadužen Twim! Nakon toga sledi zezanje od 22h do 05h, kada vas očekuju 4d (Rebel B/Bom Ziggy/Luminous). Ali, tu nikako nije kraj! Od 05h počinje buđenje uz vrhunski After Party i Ceo, a za popravljanje narednog dana biće zadužen Me High Low od 22h! Cena karte iznosi 1200 din i važi za sve četiri žurke! Bolje od ovoga ne može, slažete se?!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Preduzeće možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com