Vanilla, vesti

Klub Vanilla: Provod koji se ne propušta.

Klub Vanilla vam nudi zaista jedinstven provod uz repertoar kakav ne možete pronaći ni na jednom drugom mestu.  Naime, u petak 10. januara za maksimalno uživanje i vrelu atmosferu u klubu Vanilla pobrinuće se atraktivna pevačica Marina Tadić, dok će samo dan nakon nje, u subotu 11. januara vaš provod biti prepušten fantastičnom Nenadu Jovanoviću, koji će nastupiti u pratnji gošće iznenađenja.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

"Još sam ona stara", "Bilo nam je mega, mega", "Nisi bio tu" samo su neki od hitova uz koje ćete moći da uživate u popularnom prestoničkom klubu Vanilla na nastupu šarmantne Marine Tadić u petak 10. januara, gde vas očekuje standardno dobar provod uz mnoge pop i folk hitove.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Marina Tadić je veoma svestrana ličnost. Završila je fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, a radila je i kao profesor plivanja. Svoj prvi album objavila je tokom 2009 godine, gde je jedna od najzvučnijih pesama bila “Još sam ona stara” sa kojom je stekla veliku popularnost. Ponosna je na svojih sedam tetovaža, a pored pevanja, oprobala se i u glumi. Naime, Marina glumi u novom serijalu, trećem po redu, popularne televizijske serije Budva na pjenu od mora, baš kao i njena koleginica Ana Nikolić.

Nenad Jovanović, široj javnosti poznat iz pevačke emisije Zvezde Granda, nastupiće u subotu 11, januara, a njegovo izvođenje najvećih hitova upotpuniće gošća iznenađenja, koja će vas garantovano ostaviti bez daha. Očekujte sjajnu atmosferu i nezaboravni provod.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Beograd nudi. Obezbedite sebi jedinstveni provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Vanilla.

 

beogradnocu.com