• Karađorđeva 13
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Pop
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Baraka ima višegodišnju tradiciju i definitivno predstavlja jedno od najboljih mesta za provod u Beogradu. Nekoliko godina Baraka se nalazila u Karađorđevoj 13 u baraci koja je adaptirana u klub-restoran za stariju urbanu ekipu. Međutim, stara Baraka je srušena i baš na tom mestu se nalazi parking nove Barake koja je otvorena u novembru 2018. godine.

Sve je bolje na kvadrat!

Nova Baraka ili kako se drugaćije zove Baraka na kvadrat je gotovo duplo veća od stare, a mnogi kažu da je i provod u baraci na kvadrat kao i mnoge druge stvari. Baraka na kvadrat je klub-restoran koji radi petkom i subotom sa pocetkom već od 21:30h i idealno je mesto na koje možete da izađete na većeru i ostanete na živoj muzici u provodu. U Baraci petkom i subotom nastupaju renomirani izvođači i bendovi kao što su: Vesko Vučković, Muzička Mašina, Oliver Stoiljković, Beso de loco, Sedativ bend i mnogi drugi.

Sa sloganom Barake koji glasi “Nije kafana” ide i potpuno novi enterijer koji je topao i ima tu urbanu boemsku notu, sa prepoznatljivim slikama životinja koji sviraju muzičke instrumente i citatima poznatog autora koji su prilagođeni duhu Nove barake.

Geometrijski gledano, klub-restoran Baraka je simetričan sa binom na centru tako da ne postoji loša pozicija stola ili separea u lokalu. Takođe, u maniru arhitekture amfiteatra sva sedenja su u odnosu na razdaljinu od bine postavljena na tri nivoa.

Baraka - mesto koje vole oni koji vole Beograd!

Ono što posebno odlikuje Baraku su lepi ljudi, spolja i iznutra, kao ljubazno osoblje koje je poznato po timskom radu i brzoj i kvalitetnoj usluzi.

Restoranska ponuda je vrlo interesantna i zaista je prilagođena i najizbirljivijim posetiocima i gurmanima. Kako bi jedan stalni gost rekao - Baraka je privilegija za odabrane i poseban “human friendy” pristup je u njoj doveden do perfekcije. Kuhinja je internacionalna, jela su blagog ukusa ali ostavljaju jak utisak, dok piće prave već poznati beogradski barmeni.

Baraka je poznata i po čuvenim proslavama koje se mogu organizovati svim danima osim petka i subote, kao i po devojačkim i momačkim večerima koja se pamte.

Čekamo vaš poziv, sve ostalo je na nama.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Baraka