• Karađorđeva 13
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Pop
  • 200 Ljudi

Program kluba

PETAK 01. Mart
Muzika uživo od 21:30h

SUBOTA 02. Mart
Muzika uživo od 21:30h

Beograd Noću

Baraka klub je mesto sa višegodišnjom tradicijom, i važi za jedno od najboljih mesta za provod u glavnom gradu. Uz novi koncept i redizajn kojim se može pohvaliti klub Baraka Beograd je dobio moderni klub-restoran koji privlači urbanu ekipu koja ceni dobru muziku i kvalitetnu uslugu. 

Novi Baraka klub nosi naziv - Baraka na kvadrat, a verni posetoci kažu da je i provod na kvadrat, kao i mnoge druge stvari.

Klub Baraka rezervacije - brzo do mesta u modernom klubu

Uz klub Baraka Beograd je ljubiteljima noćnog života ponudio moderno mesto za izlazak, koje kombinuje odličnu restoransku ponudu sa živom svirkom. Ne čudi što je interesovanje za Baraka klub veliko, pa su rezervacije obavezne ukoliko želite da budete sigurni da vas čeka mesto.

Baraka klub Beograd

Kako biste iskuslili provod koji nudi samo klub Baraka Beograd noću je tu za rezervacije, koje su potpuno besplatne! Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Baraka klub Beograd

Za moderno i popularno mesto kao što je klub restoran Baraka rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Kontaktirajte nas za najbolji provod u Beogradu!

Zašto je klub restoran Baraka idealno mesto za izlazak?

Vernim gostima je poznato da je Baraka klub u kome možete provesti veče na najbolji način - od ukusne večere do završetka uz sjajnu muziku. Ono što posebno odlikuje Baraku su lepi ljudi, kao i ljubazno osoblje koje je poznato po timskom radu i brzoj i kvalitetnoj usluzi.

Pravim gurmanima će na prvi zalogaj biti jasno da je Baraka restoran koji zadovoljava ukuse i najzahtevnijih gostiju. Restoranska ponuda je vrlo interesantna i zaista je prilagođena i najizbirljivijim posetiocima i gurmanima.

Kako bi jedan stalni gost rekao - Baraka bar je privilegija za odabrane i poseban “human friendy” pristup je u njoj doveden do perfekcije. Kuhinja je internacionalna, jela su blagog ukusa, ali ostavljaju jak utisak, dok piće prave već poznati beogradski barmeni.

 

Večera je samo zagrevanje za ono što sledi, a to je živa svirka uz najbolje bendove i izvođače. Kompletna ponuda kojom se klub restoran Baraka ponosi i jeste razlog uspeha ovog lokala. 

Baraka klub u Beogradu je poznat i po čuvenim proslavama koje se mogu organizovati svim danima osim petka i subote, kao i po devojačkim i momačkim večerima koja se pamte. 

Baraka Beograd - opis kluba jedinstvenog koncepta

Promenom koncepcije i novim uređenjem kojim se od kraja 2018. godine ponosi klub Baraka Beograd je pao na noge, a njegovi građani su pokazali veliko interesovanje za novu verziju starog kluba. Baraka klub je mesto koji goste privlači ukusnom hranom, sjajnom muzikom i prijatnim ambijentom.

Enterijer kluba Baraka - urbana boemska atmosfera

Nova Baraka ili kako se drugaćije zove Baraka na kvadrat je gotovo duplo veća od stare. Sa sloganom Barake koji glasi “Nije kafana” ide i potpuno novi enterijer koji je topao i ima tu urbanu boemsku notu. Ono što svi odmah primete kada posete ovaj popularan klub jesu prepoznatljive Baraka slike životinja koje sviraju muzičke instrumente i citati poznatog autora koji su prilagođeni duhu nove Barake.

Baraka klub Beograd

 

Geometrijski gledano, Baraka restoran i klub je simetričan sa binom na centru tako da ne postoji loša pozicija stola ili separea u lokalu. Takođe, u maniru arhitekture amfiteatra sva sedenja su u odnosu na razdaljinu od bine postavljena na tri nivoa. U restoranu Baraka se udobno može smestiti oko 200 ljudi. Od mesta koje možete rezervisati na raspolaganju su community stolovi, barski stolovi, ali i niska sedenje i separei. 

Klub Baraka program - provod uz najbolje izvođače

Baraka klub je idealno mesto za ljubitelje pop muzike. U Baraci petkom i subotom nastupaju renomirani izvođači i bendovi kao što su: Vesko Vučković, Muzička Mašina, Oliver Stoiljković, Beso de loco, Sedativ bend i mnogi drugi.

Baraka cenovnik

Baraka je mesto sa osrednjim cenama pića i hrane. Ne spada u najjeftinije. Ali uzimajući u obzir da je u pitanju klub i restoran nadprosečnog kvaliteta Baraka cenovnik je više nego primamljiv za goste koji vole takav tip noćnog provoda u Beogradu. Što se tiče cena rezervacija u Baraka klubu možete rezervisati community i barske stolve bez uslova, za niska sedenja uslov je da se otvori jedna flaša stranog žetokog pića po izboru, a za separee uslov su dve premium flaše.

Baraka klub Beograd

Ko izlazi u klub Baraka na kvadrat?

Kada je krajem novembra 2018. godine otvorena Baraka nova verzija, klub restoran Baraka na kvadrat, ovo je postalo mesto koje okuplja stariju urbanu ekipu. Baraka okuplja gurmane, kao i ljubitelje pop muzike i dobre svirke.

Baraka klub Beograd

Baraka adresa - gde se nalazi najbolji klub-restoran?

Lokacija Barake jeste srce najatraktivnijeg dela grada, što posebno raduje goste ovog kluba. Ukoliko tražite klub Baraka Karađorđeva 13 je dobro poznata adresa na kojoj ćete ga pronaći, a koju znaju svi verni posetioci ovog mesta.

Klub Baraka Beograd - parking

Nova adaptacija poznatog kluba omogućila je gostima i više opcija za parking. Stara Baraka je srušena, i baš na tom mestu se nalazi parking nove Barake.

Klub Baraka radno vreme 

Klub restoran Baraka na kvadrat radi petkom i subotom sa početkom već od 21:30h i idealno je mesto na koje možete da izađete na većeru i ostanete na živoj muzici u provodu. Klub radi do 03h iza ponoći.

Baraka klub Beograd

Ukoliko želite da se uverite u sve čari koje gostima nudi klub Baraka Beograd noću je tu za brze i lake rezervacije. Kontaktirajte nas i spremite se za najlepšu noć u gradu. Čekamo vas u Baraci, sve što treba da uradite je da nas pozovete, a sve ostalo je na nama.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Baraka klub
Average rating:  
 30 reviews
 by Emilija

Rezervisali smo za subotu, jedva cekamo otvaranje nove sezone!

 by Milica

Napokon vikend otvaranja, vidimo se sledece nedelje!

 by ana

Nema boljeg mesta od ovog!

 by Marina

Atmosfera je uvek dobra, osoblje je preljubazno

 by Deki

Vikend bez Baraka je propao vikend!

 by Tanja

Omiljeni lokal! Sve im je za cistu 10ku!

 by Jelena

Jedini lokal gde smo se uvek proveli savrseno!

 by Joka

Jedva cekamo otvaranje nove sezone sledeceg petka!

 by Ficko

Institucija dobrog provoda

 by Goran

Klopa je super, muzika jos bolja!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Baraka klub