• Kneza Miloša 9
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 06:00h
  • Rock / Pop / House / R'n'B
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Divino nalazi se u samom srcu Beograda, u ulici Kneza Miloša broj 9. Nakon iskustva na splavu Divino Summer, na obali reke Save, odlučili smo nastaviti našu avanturu, pokušavajući dati našim klijentima i prijateljima, drugačije i inovativnije usluge zabave, kako bi se razlikovali od drugih.

Naša tajna je ljubav i strast koju pružamo u našem radu. Koncept kluba Divino je ujedinjenje, i iz tog razloga smo odlučili dati Vam više prostora! U našem klubu, osećaćete se kao kod kuće!

Izborom našeg logotipa "Sunce", želimo preneti poruku sreće i vedrine! Nudimo našim posetiocima opušteno okruženje, ali u isto vreme, mesto gde se može plesati, piti pivo ili koktel pri čemu ćete sigurno pobeći od svih Vaših problema koji Vas svakodnevno opterećuju!

Klub Divino ne želi nalepnice, nismo house klub, nismo komercijalni klub, nismo kafana, iz tog razloga, svake večeri ćemo pokušati da Vas zabavimo. Naš muzički program varira svake večeri ... biće međunarodno poznatih DJ-eva kao i lokalnih DJ-eva, lokalnih bendova i dobre muzike! Pokušaćemo zadovoljiti svaki muzički ukus!

Vidimo se!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Divino
Average rating:  
 1 reviews
 by marko

super klub


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Divino