• Karađorđeva 44
    Beograd, Savski venac
  • 23:00 - 07:00
  • Deep House / Tech House / Techno
  • 100 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Gadost je nastao kao mesto gde se može nastaviti žurka posle zatvaranja klubova Mladost i Ludost, a sva tri kluba nalaze se na istoj adresi. Gadost predstavlja novu mikro celinu u okviru objekta u kome se već nalaze klubovi Mladost, Ludost i Radost. Sam prostor se nalazi ispod "Radosti".

Klub smešten u najpopularnijem delu grada, Savamali, ima muzički program koji okuplja ljubitelje tehno-dens muzike, sa velikom ponudom pića i svedenim enterijerom. Lud noćni provod do prvih jutarnjih sati je ono što je glavna odlika kluba Gadost.

Gadost rezervacije - brzo i lako online

Kasina Beograd ima kapacitet oko 100 ljudi, a putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako na brz i jednostavan način obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Kada je u pitanju klub Gadost Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Gadost klub Beograd

Pored kvalitetne muzike, posetioci će moći da uživaju u mnogobrojnim alkoholnim pićima, kao što su najrazličitiji kokteli, rakije, vina i slično, a profesionalna usluga upotpuniće doživljaj ovog mesta i učiniće vaš boravak maksimalno prijatnim.

Atmosfera kluba je sjajna i neponovljiva, pa je jedno od najbolji mesta za after u gradu. Uz odličnu muziku, smešten na odličnoj lokaciji sa vibrantnim noćnim životom, Gadost je pravi izbor za svakoga ko se našao u tom delu grada a traži nezaboravan provod.

Gadost Beograd - opis mesta za najbolje žurke u gradu

Smešten u epicentru dobrog provoda, ovaj klub je koncipiran tako da gostima pruži jedinstven, ogoljeni doživljaj koji ide ruku pod ruku sa zamisli da se ovde gosti upute nakon provoda u drugim klubovima. Zbog jedinstvenog iskusta za svakog gosta u klubu, Gadost Beograd nudi svim ljubiteljima prestoničke noćne scene odlično mesto za izlazak.

Ogoljeni enterijer Gadost kluba u Beogradu

Mesto za odličan provod odlikuje uzak i dugačak prostor. Želja autora je bila da se prostor ogoli i ostavi u izvornom stanju. Za razliku od Mladosti koja je urađena u betonu, i Ludosti u kojoj dominira drvo, konstuktivni zidovi objekta Gadosti su do pola betonski, a od pola od opeke.

Prostor je povezan sa ostalim celinama, ali je svojom atmosferom potpuno drugačiji od svojih prethodnika. Raspolaže dugačkim šankom koji se proteže duž celog kluba i svetli sa gornje strane, a napravljen je tako da dominira prostorom. Pored toga, poseduje brojne barske stolove i separee.

Muzika kluba Gadost - deep i tech house

Muzički program koncipiran je tako da u klubu dominiraju deep i tech house, kao i techno zvuci. Zamišljen kao afterparty prostor, ovaj klub ima fenomenalnu muziku za sve one koji vole elektro zvuk i uživaju u njemu sve do ranih jutarnjih časova. Muzika kluba Gadost se koncepcijski uklapa u nameru da, nakon obilaska klubova Mladost i Ludost, kraj lude večeri dočekate baš u ovom klubu.

Ko izlazi u klub Gadost

Gadost klub je namenjen svima onima koji znaju da prepoznaju sjajan provod i u potpunosti se prepuste istom. Okuplja urbanu gradsku ekipu i predstavlja pravo mesto na kom možete kvalitetno provesti vreme, uz dobru muziku i piće, a sve to u pravom društvu, zato ne propustite priliku da posetite ovo odlično mesto!

Lokacija kluba Gadost

Kao i klubovi Mladost i Ludost, Gadost nalazi se na adresi Karađorđeva 44, u delu grada koji je poznat po nezaboravnom provodu. Ova lokacija je svim ljubiteljima klubova u Beogradu, kao mesto koje nudi odličan provod, a koje se nalazi u sklopu još dva fenomenalna kluba. Odlična lokacija kluba i sjajni DJ-evi predstavljaju sjajan nastavak lude žurke tokom cele noći.

Parking za posetioce Gadost kluba

Ukoliko planirate da svojim kolima dođete u klub, ali i da uživate uz alkoholna pića, nema razloga za brigu. Prednost kluba Gadost je što se u blizini nalazi velika garaža “Zeleni venac”, kao i parking na Obilićevom vencu, gde možete da parkirate svoj automobil. Takođe, opcija je da dođete i gradskim prevozom.

Gadost radno vreme

Pravi ljubitelji ove muzike moći će da uživaju u sjajnom provodu čak do 7 sati ujutru, dok klub počinje sa radom od 23h. U tom periodu, sjajna klupska atmosfera za sve ljubitelje tehno i house muzike garantuje dobar provod do “pekarskih sati”.

Ove klupske sezone obavezno posetite klub Gadost i uživajte u najluđem provodu. Besplatne rezervacije dostupne su preko našeg sajta, pa nema opravdanja da već večeras ne posetite najbolji klub u gradu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Gadost
Average rating:  
 1 reviews
 by dzoni

za svakoga po nesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gadost