• Karađorđeva 44
    Beograd, Savski venac
  • 23:00 - 07:00
  • Deep House / Tech House / Techno
  • 100 ljudi

Program kluba

ČETVRTAK 25. April
Mikhu, Shimammo & Branko Vuković

SUBOTA 27. April
Peppe, Bokee & Aćim

Klub Gadost je nastao kao mesto gde se može nastaviti žurka posle zatvaranja klubova Mladost i Ludost, a nalazi se na istoj adresi, Karađorđeva 44, u najpopularnijem delu grada, Savamali. Gadost predstavlja novu mikro celinu u okviru objekta u kome se već nalaze klubovi Mladost, Ludost i Radost. Sam prostor se nalazi ispod "Radosti".

Prostor je uzak i dugačak. Želja autora je bila da se prostor ogoli i ostavi u izvornom stanju. Za razliku od Mladosti koja je urađena u betonu, i Ludosti u kojoj dominira drvo, zidovi Gadosti (koji su zapravo konstruktivni zidovi objekta) su do pola betonski, a od pola od opeke. Prostor je povezan sa ostalim celinama, ali je svojom atmosferom potpuno drugačiji od svojih prethodnika. Raspolaže dugačkim šankom koji se proteže duž celog kluba i svetli sa gornje strane, a napravljen je tako da dominira prostorom. Pored toga, poseduje brojne barske stolove i separee.

Muzički program koncipiran je tako da u klubu dominiraju deep i tech house, kao i techno zvuci. Pravi ljubitelji ove muzike moći će da uživaju u sjajnom provodu čak do 7 sati ujutru, dok klub počinje sa radom od 23h. Pored kvalitetne muzike, posetioci će moći da uživaju u mnogobrojnim alkoholnim pićima, kao što su najrazličitiji kokteli, rakije, vina i slično, a profesionalna usluga upotpuniće doživljaj ovog mesta i učiniće vaš boravak maksimalno prijatnim.

"Gadost" je namenjena svima onima koji znaju da prepoznaju sjajan provod i u potpunosti se prepuste istom. Okuplja urbanu gradsku ekipu i predstavlja pravo mesto na kom možete kvalitetno provesti vreme, uz dobru muziku i piće, a sve to u pravom društvu, zato ne propustite priliku da posetite ovo odlično mesto!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gadost