• Studentski trg 15
    Beograd, Stari grad
  • 18:00h - 03:00h
  • Pop
  • 350 Ljudi

Program kluba

PETAK 26. April
Nebojša Vranjevac

SUBOTA 27. April
Alter Ego Band

Klub Kabinet se nalazi u samom srcu prestonice, tačnije u ulici Studentski trg broj 15, u neposrednoj blizini Studentskog parka. Ovaj klub predstavlja potpuno novu dimenziju clubbing-a i veoma brzo će postati mesto na kojem se okupljaju najveći klaberi grada. Smešten u samom centru svih dešavanja zauzima jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Ono po čemu se izdvaja "Kabinet" od ostalih sličnih mesta je to što u svojoj ponudi ima i fenomenalnu kuhinju i nudi "za svakog po nešto", pa će tako posetioci ovog fenomenalnog mesta imati prilike da uživaju u Pop muzičkom programu uz slasne zalogaje svojih omiljenih specijaliteta.

Radno vreme kluba je od četvrtka do subote od 18h do 3h. U zavisnosti od vaših želja, klub Kabinet vam može pružiti sve i postaće vaše novo omiljeno mesto za izlazak i nezaboravne provode. Kapaciteta je 350 ljudi, pa za svoje mesto nećete morati da brinete, jer za prave klabere željne vrhunskog provoda uvek ima mesta.

Budite deo urbane gradske ekipe koja će ovo mesto učiniti najpopularnijim u gradu i ne propustite sjajnu priliku za spektakularne provode. Dobrodošli su svi oni koji žele da osveže sva svoja čula, iskuse sve čari koje ovo mesto pruža ili jednostavno dožive nešto malo drugačije od ostalih lokala u gradu. Čekamo vas!

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Kabinet