Loft, vesti

Ko je Julian Loft?

Budite drugačiji, provedite se drugačije. Budite deo nove ere beogradskog clubbinga! Otvaranje novog mesta u Beogradu, kluba Loft na svima dobro poznatoj lokaciji, u Beton hali nekadašnjeg kluba Magacin i otkrivanje jedne misterije, obeležiće prvi vikend decembra.  Ovog 6. i 7. decembra moći ćete da saznate ko je čuveni Julian Loft čije će ime nositi i novootvoreni klub iz kog poručuju da ovog vikenda započinje nova era beogradskog noćnog života. Stroga pravila kluba nam zabranjuju da vam otkrijemo više, zato dođite u Beton halu, na adresu Karađorđeva 2-4 i saznajte sami!

U četvrtak, 12. decembra, nastupiće Frau Casio, novi bend Ide Prester, front-žene hrvatskog sastava Lollobrigida.  Julian Loft obećava da petak, 13. decembar neće biti baksuzan uz kvalitetan house koji će za posetioce „vrteti“ Goran Starčević, Groovyman, Funkin’ Blue, Ales, Daniel Čehranov i Dača Milojević.

Za subotu, 14. decembar, Julian Loft priprema iznenađenje. Solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Doeringa, Lovebirds, nastupiće u Julian Loft-u 14. decembra, tačno u ponoć. Ovo će biti prvi put da nastupa u Beogradu, a poznavaoci već znaju koliko jedinstven ume da bude Lovebrids za DJ pultom. Njegov DJ set je kao putovanje kroz vreme, u zvukove iz ’70-ih i ’80-ih, ali upakovane u modernu klupsku muziku. Lovebirds će za DJ pult izaći tačno u ponoć, a nakon njegovog nastupa muzičko kormilo preuzeće rezident večeri, Miss Millie. Ulaz je slobodan ali obavezno rezervišite!

Julian Loft  ima posebnu čast da najavi nastup jednog od omiljenih DJ-eva beograđana! Tom Novy nastupiće u Julian Loft-u u petak, 20. decembra. Vlasnik hitova poput “Your body” i “Take it” dolazi u Julian Loft 20. decembra, a za ulazak u klub biće obavezna rezervacija mesta. Serijal decembarskih gostovanja zaokružiće Mendo u četvrtak, 26. decembra. U pitanju je švajcarski house DJ i producent španskog porekla.

Mesto sa intrigantnim sloganom “Ko je Julian Loft?” donosi novu svežinu u noćni život našeg glavnog grada. Na dobro poznatoj adresi, Julian Loft donosi provod i ambijent kakav Beograđani do sada nisu iskusili. Sve počinje već 6. i 7. decembra. Da li ste spremni? Julian Loft Vas čeka.

Za sva najavljena dešavanja obavezno rezervišite svoja mesta, a ulaz je slobodan. Rezervacije možete učiniti preko našeg portala beogradnocu.com,odnosno putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com