Stefan Braun, vesti

Ko je Mr.Stefan Braun?

U trenutku kada vam neko spomene ime Stefan Braun, šta vam prvo padne na pamet? Kladimo se da to nije lik pomenutog gospodina, već je sigurno vrhunska muzika, igra, podignute ruke, prijatni razgovori, basovi i pojačani zvuk do daske, kokteli i naravno šank, šank i samo šank… Nezaboravni duboki pogledi devojaka sa crvenim karminom, ali pre svega, bezbrojne noći tokom kojih ste se tako dobro provodili svih ovih godina!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Napominjemo da je Mr. Stefan Braun započeo 12. sezonu (godinu) rada i to je više nego dovoljno da se oda veliko priznanje imajući u vidu koliko kratko noćni klubovi opstaju na sceni Beograda.

Budući da je Mr. Stefan Braun omiljeno mesto poznatih ličnosti, mnogobrojne VIP zvanice su redovni gosti u ovom famoznom klubu, pogotovo ponedejkom koji je najpopularniji dan Stefan Brauna. Ponedeljak je najpoznatiji dan u nedelji upravo iz humanitarnih razloga koje Stefan Braun poštuje iz godine u godinu. Pored toga što gosti imaju prilike da se druže sa poznatim ličnostima naše javne scene, najbitniji faktor je sakupljanje dobrovoljnih priloga za pomoć najugroženijima.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Od samog otvaranja klub Mr. Stefan Braun se visoko pozicionirao u noćnom životu grada, pa je vrlo brzo postao jedna od nezaobilaznih tačaka za dobar provod. Enterijer je moderan i svetski, atmosfera vrhunska, pa ako jednom dođete u Stefan Braun sigurno ćete postati stalni gost. Raspoloženo osoblje, magličasti kokteli, vragolaste hostese i pakleno dobar provod sa puno iznenađenja do zore, obeležiće svaku vašu žurku na devetom spratu u Nemanjinoj ulici!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ako igde ima šta da se vidi u Beogradu to je definitivno klub Mr. Stefan Braun. Sad su ga skoro i renovirali, pa izgleda još bolje. Kad god mi neki prijatelj iz inostranstva dođe u posetu, želi da ga obavezno sprovedem kroz noćni obilazak klubova prestonice. Tada je Stefan Braun prvo mesto koje mi padne na pamet! Pored prelepih devojaka, osoblje kluba pravi i dobre koktele, mada posle drugog šejkera ni ne znaš više šta piješ - našalio se mladić sa kojim smo razgovarali i dodao da mu posebno zadovoljstvo daju devojke kad se popnu na šank pa zaigraju. To mu dođe kao urbana verzija kafane.

Međutim, pojedini ljudi i dalje pate za “dobrim, starim Braunom”, priželjkujući “reinkarnaciju kluba od pre 10 godina”, ističući da ništa slično u Beogradu nije postojalo ni pre, ni posle takvog Stefan Bruana. Danas se klub Mr. Stefan Braun, u svom urbanom okruženju i sa modernim konceptom, nalazi u društvu najboljih svetskih klubova.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

“Ja, Mr. Stefan Braun, želim da zahvalim svim mojim gostima što su učinili prošle sezone nezaboravnim, i svima onima koji će gosti tek postati, što će predstojeće sezone kluba učiniti još boljim. Iskreno vaš, Mr. Stefan Braun".

Zbog velikog interesovanja rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com