Club 94, Najave, vesti

Ko je pozvao Hitnu pomoć?
Tražićete Hitnu pomoć nakon spektakularnog otvaranja splav Cluba 94 ove subote 31. maja! A možda vas medicinske sestre čekaju upravo ovde? Dođite i saznajte!

Splav Club 94 je zamišljen kao mesto koje će gradskoj ekipi ,koja prepoznaje pravu atmosferu sa kvalitetnim elektronskim zvukom ponuditi utočište, ali i Hitnu pomoć za zabavu onima koji se do sada nisu baš najbolje prepoznali u dosadašnjem noćnom životu prestonice. Oduševiće vas posebno atraktivne hostese "94" u elegantnim uniformama Hitne pomoći!  Slušaće se electro i disco house,  fanki-dip house, uz koketiranje sa još nekim žanrovima. Na svečanom otvaranju splav Cluba 94 i ujedno početku party serijala “Somebody call the doctor” će za pultom biti dobro poznati gradski DJ duo u sastavu Ike & Prema. Za pultom će se tokom sezone menjati eminentni prestonički disk džokeji, a spremaju se i inostrana DJ gostovanja.

Ne propustite ovo otvaranje i rezervišite najbolje mesto za provod! To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com