Club 94, Najave, vesti

Ko je pozvao Hitnu pomoć?
Tražićete Hitnu pomoć nakon spektakularnog otvaranja splav Cluba 94 ove subote 31. maja! A možda vas medicinske sestre čekaju upravo ovde? Dođite i saznajte!

Splav Club 94 je zamišljen kao mesto koje će gradskoj ekipi ,koja prepoznaje pravu atmosferu sa kvalitetnim elektronskim zvukom ponuditi utočište, ali i Hitnu pomoć za zabavu onima koji se do sada nisu baš najbolje prepoznali u dosadašnjem noćnom životu prestonice. Oduševiće vas posebno atraktivne hostese "94" u elegantnim uniformama Hitne pomoći!  Slušaće se electro i disco house,  fanki-dip house, uz koketiranje sa još nekim žanrovima. Na svečanom otvaranju splav Cluba 94 i ujedno početku party serijala “Somebody call the doctor” će za pultom biti dobro poznati gradski DJ duo u sastavu Ike & Prema. Za pultom će se tokom sezone menjati eminentni prestonički disk džokeji, a spremaju se i inostrana DJ gostovanja.

Ne propustite ovo otvaranje i rezervišite najbolje mesto za provod! To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com

 

 

Komentari - Ko je pozvao Hitnu pomoć?