Holivud, vesti

Ko je zapravo žena Džordža Klunija? Džordž Kluni se oženio, senzacija nad senzacijama. Rekli bismo da je on samo najpoznatiji bio u moru zakletih neženja. Međutim, svako ima svoju slabu tačku, Džordžova se zove Amal.

Ko je zapravo zena Dzordza Klunija.jpg1Svetski mediji se utrkuju da pronađu neku fleku u liku i delu nove gospođe Kluni, ali ona deluje savršeno. Amal Alamudin je rođena u Bejrutu, pre 36 godina. Tečno priča arapski, engleski i francuski jezik. Ne zna se puno o njenim emotivnim vezama, ali joj je zato karijera prilično ekskluzivna.

Ko je zapravo zena Dzordza Klunija.jpg1.jpg2Završila je pravo na Oksfordu, pa potom u Njujorku. Proglašavana je jednom od dvedeset jedne najzgodnije advokatice, a da pamet i lepota idu ruku pod ruku, dokazala je i listom svojih klijenata.

Ko je zapravo zena Dzordza KlunijaNaime, Žulijan Asanž, vlasnik Vikiliksa, Kralj Bahreina, Julija Timošenko, samo su neka imena koje zastupa Amal, a u Hagu je bila u timu advokata tužilaca protiv Slobodana Miloševića.

Džordž Kluni je ovaj put izabrao ženu koja je možda veća zvezda u svojoj sferi nego on u svojoj. Videćemo koliko će mu ovaj brak potrajati.

 

beogradnocu.com