Stefan Braun, vesti

Ko na vrhu sveta.

I ove nedelje beogradnocu.com vam otkriva šta će se sve dešavati na najpopularnijem devetom spratu u prestonici. Naime, pored uvek vrele atmosfere, najlepših i najraspoloženijih devojaka, prave senzacije do jutra, u klubu Mr. Stefan Braun očekuje vas i neverovatno interesantan repertoar, koji je već provereni sastojak recepta ekstremno dobrog provoda.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Sreda 5. februar rezervisana je za Special night - promo žurke i fantastičnog DJ Marka, koji vas svojim setovima uverava da je magija za miks-pultom moguća. Numerama koje DJ Marko vrti bićete potpuno inspirisani da se prepustite svim čarima ritma i uživati uz ples na šankovima.

Samo dan kasnije, u četvrtak 6. febrauara u klubu Mr. Stefan Braun samo za vas muziku će vrteti Gru i DJ Playa. Ovi momci su već provereni duo kada su u pitanju najbolje gradske RnB & Hip Hop žurke. Uz najbolje melodije pripremite se na pravo ludilo do ranih jutarnjih časova.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Petak 7. februar biće upamćen po New Club Sound-u kada je vaš provod poveren dobro poznatim imenima - DJ Bolla i DJ Vlada. Nakon pravog haosa koji vas očekuje u petak  u Braunu, spremite se za subotu uz Commercial House i DJ Vladu i DJ Petra. Nedelja je uvek dobra za živu svirku, pa vam je klub Mr. Stefan Braun pripremio najbolju u gradu, uz Full House Band. Sjajnom provodu doprineće i DJ Marko.

klub STefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Rezervacije možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com