Barovi, Jimmy Woo, Klubovi, Lavirint

Devojke šta ste propustile? Mislimo na one koje nisu bile u klubu "Lavirint" tokom vikenda, kada ga je svojim prisustvom počastvovao slavni Jutjub bloger Gasttozz. Em lep (na fotki se zeza), em mlad, em pametan, i što je najvažnije popularan... a da li je i "parajlija", zna samo on i njegovo blisko okruženje...

Zato vodite računa sledeći put, jer takva prilika se ne propušta. Šalu na stranu, ali zaista je reč o Internet senzaciji. Nenad Marinković – Gasttozz, ima ulogu u igici i video aplikaciju za mobilne platforme, a za njega kažu da je “najpoznatiji i najluđi, najduhovitiji ali i najvulgarniji, najbolji ali i najgori” vloger (video bloger) na ovim prostorima.

Iako nije Stanija, nit Soraja (ovo kažemo zbog selfija sa guzom ili grudima u prvom planu) ovaj genijalno duhoviti dečko ima skoro 180.000 pratilaca na Jutjubu, 147.000 lajkova na Fejsu, nešto više od 8.000 pratilaca na Tviteru, i više desetina naloga na Jutjubu i Fejsu koje su kreirali njegovi fanovi.

Pogledajte jedan od njegovih klipova i sami procenite da li vam je zanimljivije da gledate njega ili modnu blogerku Zoranu? Ili nekog drugog, recimo?

Klub Lavirint

Rezervacije na 063 33 33 44
Experience the best nightlife in Belgrade