vesti

Ko to tamo peva za doček Srpske Nove godine.

Ostalo je još samo malo vremena da odlučite gde ćete provesti doček Srpske Nove godine. Ukoliko još niste sigurni koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Da biste Srpsku Novu godinu dočekali na najbolji mogući način, tu je popularna zemunska kafana Ko To Tamo Peva!?. Ono što je sigurno ovde dobar provod neće izostati, a kafanu nećete napustiti praznog novčanika, jer su cene veoma pristupačne i prilagođene svačijem džepu.

Naime, proslava Srpske Nove godine u kafani Ko To Tamo Peva!? dostupna vam je za svega 20 evra, što predstavlja neograničenu konzumaciju svog domaćeg pića i meze, i to tokom čitave večeri. S obzirom da se radi o kafani koja zadovoljava sve svetske standarde, ne morate brinuti da će u nekom trenutku nestati pića ili doći do bilo kakvog incidenta.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Za vaš spektakularni provod biće zadužen fenomenalni Harizma Bend, koji iz nedelje u nedelju dovodi sve veći broj ljudi u kafanu, radi pravog meraklijskog uživanja. Ne propustite jedinstvenu boemsku noć čiji je start zakazan za 21.30, a provod će trajati čak do 03.30 h.

U iščekivanju dočeka Srpske Nove godine u kafani Ko To Tamo Peva!?, kao i novih dešavanja na ovom sjajnom mestu, obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Zemun nudi. Fotografije će vas garantovano inspirisati da ovoj kafani pružite svoje poverenje kada je vaš izlazak u pitanju.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Obezbedite sebi jedinstveni provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ko To Tamo Peva!?. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com