Holivud, Poznati, vesti

Koja od njih ima najbolju guzu? U svetu anoreksičnih manekenki i kulta mršavosti, ovo su žene koje su od svog tela napravile brend i uspele da promene mišljenje povodljivih devojaka govoreći da je samo zdravlje uvek u modi. Pogledajte listu ovih lepotica, tačnije njihovih pozadina i ocenite koja je, po vašem mišljenju najbolja.

koja od njih ima najbolju guzu.m1. Jelena Karleuša-žena čije je telo kao umetničko delo, ne libi se da se potpuno obnaži kad to ima smisla, a ponekad samo da nam se pohvali, na radost mnogih muškaraca.

koja od njih ima najbolju guzu.jpg22. Dženifer Lopez-postala je poznata po svojoj zadnjici, koja je pokrenula revoluciju u svetu, gde su žene prestale da se opterećuju i ponosno počele da "šetaju" svoje obline. Ona je svoju guzu osigurala na pozamašnu svotu, a ovih dana peva "Booty" i na taj način ponovo profitira na istu temu.

koja od njih ima najbolju guzu.jpg33. Nicki Minaj-reperka koju prate priče da se potpomogla estetskom hirurgijom. Za one koli to vole malo ekstremnije-kako vam se sviđaju Nickini rezultati?

koja od njih ima najbolju guzu.jpg14. Bijonse-ni jednu od ovih dama ne treba posebno predstavljati, a ova žena je kult oblina opevala u pesmi "Bootylicious", čak izmislivši novu reč koja se sad legitimno koristi i nalazi u rečniku.

koja od njih ima najbolju guzu5. Stanija-starleta kojoj zameramo golotinju, ali svaki put pogledamo njene nove obnažene selfije. Stanijin prirodni dar u vidu atraktivne guze izazavao je razne polemike među muškarcima i ženama. Šta vi kažete, je l' vaš tip?

 

Foto: Facebook

beogradnocu.com