Poznati, vesti

Koja od poznatih dama je Vaš tip? Da li padate na nevinu lepotu ili volite malo žešće pakovanje? Kada bi se, nekim slučajem, desilo da ste baš Vi predmet svih želja ovih žena, za koju biste se odlučili, a koja bi ipak morala malo da sačeka?

Za njom se svi okreću, gde god se pojavi blicevi sevaju, svaki njen pokret praćen je medijskom furijom, čini se kao da je neka mitska žena. Sitne građe, ali velikih atributa, da li je Svetlana Ceca Ražnatović Vaš izbor?

Koja od poznatih dama je vas tip (2)Ova dama je bila pandan Merilin Monro u nekadašnjoj Jugoslaviji. Prave ženstvene građe, tela u obliku peščanog sata, kod nje je seksepil stvar stava a ne godina. Kao i Merlinka, i Suzana Mančić slikala se za prvi broj Playboy magazina, doduše, u Srbiji.

Koja od poznatih dama je vas tipOva vatrena plavuša nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što izgledom što izjavama. Ona uvek ima šta da kaže i šta da pokaže. Duge noge, izvajano telo, izraženi atributi i nepogrešiv modni ukus, Jelenu Karleušu doveli su na našu listu. Da li je ima na Vašoj?

Koja od poznatih dama je vas tip.jpg1Mladu glumicu bolje smo upoznali u jednom muzičko-imitatorskom takmičenju, gde nas je sve iznenadila svojim talentima. Vitka, lepe kose, širokog osmeha i dobrog smisla za humor, ovu damu još krasi i neka detinja energija. Ona je jedna od onih žena koje Vam se neprimetno podvuku pod kožu-Tamara Dragičević.

Koja od poznatih dama je vas tip.jpg2Ovu mladu mamu uskoro tri mališana odlikuje vitka i visoka građa, ali za razliku od prethodne koleginice, stava je dosta ozbiljnog. Poslovna od malih nogu, prilično nas je iznenadila odlukom da se rano ostvari kao majka. Time nam je stavila do znanja da je puna iznenađenja i da ništa nije onako kako nam se čini kad je ona u pitanju. Misteriozna Mirka Vasiljević.

Koja od poznatih dama je vas tip.jpg1.jpg1Pojavila se pre više od decenije na estradnom nebu. Imidž joj je na početku karijere bio izrazito prepoznatljiv. Danas, ona sigurno korača u dobrom modnom pravcu, odevena u ukusne krpice s potpisom, dok muškarci uzdišu za njenom raskošnom lepotom. Priroda je bila velikodušna prema njoj, obdarivši je lepim licem i oblinama, a ona je vežbom svoje telo dovela do savršenstva-Seka Aleksić.

Koja od poznatih dama je vas tip.jpg3

Evo još jedne misterije-kako žena u petoj deceniji može da izgleda tako dobro? Na ovo pitanje nasmejano, zagonetno i šarmantno odgovara splitska pevačica. Da li je i za Vas Severina-jedna jedina?

Koja od poznatih dama je vas tip.jpg4Novosadska barbika godinama važi za jednu od najlepših naših žena. Širok osmeh, zgodno telo, plava kosa kao zaštitini znak, vezana za porodicu i prijatelje... Intrigantna pevačica često je na meti žute štampe i ne krije da je to jako pogađa. Romantična Vaga u potrazi za večnom ljubavlju-Nataša Bekvalac. Jeste li Vi njen spasilac?

Koja od poznatih dama je vas tip (2).jpg3

 

 

beogradnocu.com