Kolumne, Razno, vesti

Koji ste tip? Kako se ponašate u gradu kada preterate u alkoholu?!

Generalno, ljudi kada popiju su kao mala deca, vrlo emotivni, lako ih je isprovocirati, nemaju baš ravnotežu kao ni osećaj šta se dešava oko njih. Ali ispod te aljkavosti, postoje određeni tipovi pijanih ličnosti koji oslikavaju trezvenu represiju pojedinca. Koji ste vi tip pijanca?!

1. Neuredni pijanac. Nije bitno ko je on, već kako se ponaša? Kad se napije on se smeje, plače, povraća, onesvešćuju se, preti vam, dovodi vas u niz neprijatnih situacija i na kraju vam se izvinjava. Ali ništa od toga. Sledeći put opet ista priča.

2. Pijanac pun ljubavi. To može biti prijatelj ili poznanik, koji vam nikad ne govori šta misli o vama.. Dok se ne napije.. Tada kreće sa izlivima ljubavi i ne ume da stane.

3. Razmaženi pijanac. Ovakvi tipovi su i dalje deca u duši. Kod njih je sve prenaglašeno. Previše se smeju, previše su glasni, ne vade cigaru iz usta i prave gluposti kad god su pijani.

4. Napaljeni pijanac. Kada se napiju spopadaju šta stignu i gde stignu. To im je cilj.

5. Usamljeni pijanac. Ovakav tip uglavnom dolazi sam na žurku i pokušava da se sprijatelji sa nekim, ali mu ne ide, jer je previše čudan, što možete zaključiti u svakom razgovoru sa njim.

6. Ljutiti pijanac. Neko ko je najverovatnije vrlo sarkastična osoba u stvarnom životu, a kad se napije pretvara se u ono što njegov sarkazam prikriva. Voli da izaziva.

7. Trezni pijanac. Koliko god da se napije na ovoj osobi vi to ne možete da primetite, osim malo rumenila po obrazima. On će biti taj koji će da izvlači situaciju.

8. ''Volim da govorim istinu'' pijanac. Ovaj tip u pijanom stanju vam priznaje stvari i koje ne biste voleli da čujete. To je njegovo stanje preterane iskrenosti.

 

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu, a do tad - koji ste vi tip?

 

beogradnocu.com