vesti

Koktel bend sredom na splavu Acapulco.

Poznato je da je splav Acapulco jedan od retkih prestoničkih splavova koji radi sedam dana u nedelji. Ono što to omogućava jesu verni gosti, koji su odani prvenstveno muzičkom kvalitetu.

Na splavu Acapulco svake srede možete uživati u fenomenalnom nastupu sastava Koktel bend. Poznati su po tome što njihova publika uvek želi da čuje makar još jednu pesmu. Na splavu Acapulco nezaboravni provod uz Koktel bend je zagarantovan.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Koktel bend postoji još od 1997. godine, i predstavlja jedan od ozbiljnijih prestoničkih bendova. Iza sebe imaju čak devet izdanja. Mogu se pohvaliti izuzetnim muzičkim repertoarom, koji obuhvata mnoštvo kompozicija različitih žanrova, ali i njihove autorske numere.  Repertoar možete pogledati u celosti na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji - www.koktelbend.net.

Atmosferu koja inače vlada na splavu Acapulco možete pogledati u našoj galeriji. Ukoliko ove srede posetite ovaj splav na dunavskom keju, možete i biti u našoj galeriji, jer će naši fotografi svoj izlazak provesti upravo tamo.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Rezervacije za nastup Koktel benda, ali i ostala dešavanja na splavu Acapulco, možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com