Klubovi, Stefan Braun

Žurka pod nazivom "The Best of Belgrade 001" uz sjajan povod, promociju beogradskog noćnog života i izbor lepotice zaštitnog lica "Beograd noću" imaće i svoju malu ekskluzivu. Naime, posetioci će moći premijerno da probaju koktel "Beograd noću", a sudeći po sastojcima, svakako će prijati osvežavajući napitak pa vam ga toplo preporučujemo.

Ovo je prva u nizu žurki koje će biti održavane do kraja godine na različitim mestima za izlazak, širom Beograda. Na događaju će žiri u sastavu Vlada Vuksanović, Martina Vrbos, Boban Stojanović i predsednica inače ovogodišnja pobednica srpskog izbora za "Pesmu Evrovizije" Bojana Stamenov, u ponoć izabrati i zaštitno lice, devojku koja će narednih šest meseci koliko traje mandat, promovisati beogradski noćni život kroz sve kanale komunikacije u regionu i Evropi, kako bi na pravi način predstavili ovaj brend.

Dvanaest devojaka koje su ušle u uži izbor glasovima FB glasača i Medija, čiji će rezultati biti objavljeni večeras u 20 časova na portalu beogradnocu.com, prisustvovaće žurci i nosiće prepoznatljive majice u bojama beogradskih noći, koje je specijalno za ovu priliku dizajnirala Marija Bošković iz Lebana, pobednica na konkursu na koji se prijavilo više stotina dizajnera sa veoma originalnim rešenjima. Očekuje  se i veliki broj gostiju iz Slovenije, Bosne, Hrvatske i Makedonije.

THE BEST OF BELGRADE 001 je set događaja koji imaju za cilj da promovišu noćni život u Beogradu, kao svojevrstan srpski izvozni brend i da povećaju turističku posetu našem glavnom gradu, koji je proglašen za najbolji grad za provod na celom svetu od strane najpoznatijeg svetskog turističkog vodiča Lonely planet. Ovaj ugledni britanski magazin, 2008. godine je, u svom godišnjem izboru za najgrad za provod, stavio srpsku prestonicu ispred čuvenih svetskih metropola, poznatih po raznovrsnosti i sjaju noćnih klubova.

beograd noću