Kolumne, Ljubav, vesti

"Koliko ih je bilo?"  i druga pitanja koja bi trebalo ostaviti bez odgovora.
Ima nekoliko tema koje bi trebalo izbegavati, jer ne donose nista dobro.

1. Koliko ih je bilo: Niste devica, to zna. Ali, pošto će ovo pitanje kad tad doći na red, savet je da odgovor elegantno izbegnete. Kao na sudu, „sve što kažete može biti upotrebljeno protiv vas“, zato izaberite da ćutite. Jer šta god da kažete – ili ih je bilo previše (ako je broj visok), ili lažete kao pas (ako je broj nizak).

2. Bivši, bivši, bivši..: da li da sa sadašnjim razgovarate o bivšem? Pođite od sebe! Ako mnogo hvalite bivšeg – sadašnji se neminovno oseća ugroženim, pita se da li je on dovoljno dobar, koliko vi to često mislite o bivšem kad imate potrebu da o njemu pričate i sl. Ako govorite loše o bivšem – vas partner zapravo o vama misli loše, jer „s kim si, onakav si“.

3. Opet si se otromboljio – niko od nas nije savršen, svesni smo svojih nedostataka i najmanje nam trebaju pitanja tipa „Ko se to meni ubucio?“, „Ni danas nisi stigla da opereš kosu, medo?“, „Jesi li čula onu novu reklamu za trajno uklanjanje brkova?“...

4. Prethodna seksualna iskustva: bez obzira da li ste prezadovoljni ili nezadovoljni prethodnim seksualnim iskustvom - ne pričajte mu o tome! Hteo, ne hteo, te slike vas i vaših bivših nikad neće moći da izbaci iz glave. Ćutite!

 

Foto: linkedin.com

beogradnocu.com