Klubovi, vesti

Kompromis.

Kraj prošle godine obeležilo je i otvaranje jedinstvenog kluba u Beogradu. Odmah pored stadiona Fudbalskog kluba Obilić, nalazi se kafić, klub, restoran, i prenoćište, verovali ili ne, sve to na jednom mestu i to pod imenom klub Compromise. Neverovatna mogućnost transformacije od udobnog kafea, preko noćnog kluba pa sve do sale za proslavu rođendana, veridbi i drugih važnih datuma. Prosto neverovatno da sve te mogućnosti postoje na jednom mestu.  Zato smo, kako bi se uverili u to što smo čuli, razgovarali sa menadžerkom ovog multifunkcionalnog prostora kluba Compromise, Sanjom Kerkez.

Mi smo želili da goste potpuno obezbedimo. Da kada dođu kod nas ne moraju da razmišljaju ni o čemu, već samo da se provode i sve ostalo prepuste nama. Ako recimo dođete kolima u klub Compromise na popodnevnu kafu, pa vas atmosfera ponese i ostanete i na noćnom provodu, ukoliko vam se dogodi koja čašica više, ne morate da brinete. Veoma povoljno nudimo prenoćište u našem hostelu, a za vreme dok se vi odmarate, o vašem automobilu brinu sigurnosne kamere na parkongu za preko 200 vozila.

kompromis

Zvuči zaista fenomenalno. Dok sedimo u udobnim kožnim foteljama i zaista prijatnom ambijentu, raspitali smo se za sve Beograđene koji su se uželeli opuštenog provoda o tome, kojim danima mogu da izađu u Compromise.

Mi radimo svaki dan od 8:00 ujutru, a noćni život i žurka rezervisani su za subotu kada nastupa Milano bend. Ovi momci zaista jako dobro pevaju i što je najvažnije umeju da naprave atmosferu.

kompromis

A kada naprave atmosferu i gosti požele da malo prilegnu, to mogu učiniti u vašem hostelu. Kakve im godnosti nudite?

Imamo komforne sobe u kojima možete prenoćiti za samo deset evra. Ukoliko ima više ljudi, možemo i da se dogovorimo za cenu. U pitanju je noćenje sa doručkom, tako da kada gosti ujutu krenu kući, biće kao novi.

Hostel

Hostel

Ono što je zanimljivo jesu svakako i vaši gosti.

S obzirom da je stadion odmah pored nas, vikendom najčešće služimo fudbalere, a što se tiče poznatih ličnosti, one svrate često. Pevač Ivan Gavrilović je izabrao naš prostor za promociju svog novog albuma.

Ekipa sajta beogradnocu.com je fotografisala atmosferu, kafić, restoran i hostel kompleksa kluba Compromise, pa sami odlučite gde ćete se provesti prve sledeće subote.

 

beogradnocu.com