Teatro, vesti

Šako Polumenta najavio u četvrtak spektakl u klubu Teatro.

Najpopularniji crnogorski narodnjak, Šako Polumenta najavio je pravi spektakl u četvrtak u klubu Teatro. Nije slučajno izabrana reč "spektakl" jer je Šako Polumenta za svoj prvi nastup u 2013. godini izabrao baš ovaj prestonički klub ispred koga je to veče bio ogroman red. Svi su želeli da budu deo atmofere koju, kažu, može da napravi samo Šako. "Daj mi malo vremena" i videćeš kako ću zabviti goste, u šali kaže popularni pevač. Na njegovim nastupima ima dosta poznatih ličnosti koje potpuno zaborave gde su došli i ne osvrću se na fotografe i kamere, već samo pevaju. Šakove pesme lako otključavaju i onog najuštogljenijeg gosta, pa su čim zapeva svi na nogama.

Šako Polumenta u jednom intervjuu koji je dao jednoj lokalnoj radio stanici početkom godine, kaže da je sam kreator svoje popularnosti ili svoje propasti. Svoju popularnost objašnjava time što je uvek pratio intuiciju kada je u pitanju izbor pesama koje će snimiti. Oduševljava ga kada devetnaestogodišnjaci traže da peva pesme koje je snimio pre 15 godina, a posebno zadovljstvo mu pričinjavaju statusi na društvenoj mreži facebook koji citiraju njegove stihove.

Šako Polumenta ne sluša svoje pesme, već preferira izvornu muziku, tamburaše, a uživa i uz Selin Dion, Maraju Keri, a od domaćih zabavnjaka, najviše voli Olivera Dragojevića, Bjelo Dugme i Zdravka Čolića. Snimio je puno brzih pesama, a najviše se ponosi svojim baladama za koje je od prvog dana verovao da će biti hitovi. Šako kaže da voli da nastupa u Beogradu i da kada bira gde će nastupati, prednost uvek daje samo najboljim prestoničkim klubovima.

Imali ste priliku da saznate nešto više o najboljem crnogorskom pevaču narodne muzike, koji najavljuje i solistički koncert u Beogradu. Do tada imate priliku da se provedete kao nikad već u četvrtak kada će nastupiti u prepunom klubu Teatro. Rezervišite svoje mesto na vreme, a ukoliko ipak ne dođete ovog četvrtka u klub Teatro, budite sigurni, potrudićemo se da vam na fotografijama u potpunosti dočaramo atmosferu.

 

beogradnocu.com